|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2015 Saat 12:19 |
Doktor bey sorum kendimle ilgili,17 aylık kızım var ve hala emziriyorum,ozellikle adet dönemi öncesi olmak üzere ara ara sütüm azalıyor ama sonra tekrar eski miktara geliyor,ilk günden beri sütüm çok iyi şükür hatta ilk zamanlar sıkıntı veriyordu bu durum,gecenlerde yine sütümde azalma oldu ama adet olmamla birlikte aniden göğsüm süt doldu ve beraberinde fena bir ağrı hissettim,2 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor özellikle emzirirken ve dokununca çok ağrı hissediyorum, elime gelen bir kitle yok gibi,dip noktasından göğsümün ortasına doğru belli bir bölge sadece,onca zamandır emziriyorum hassasiyet için geç değil mi,bir doktora görünmeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirmelerden once; Sicak-su kompresi yapin. Yeni sut kanallari aciliyor, onlarin sizisi.
|
|
![]() |
|
Kaan2012 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, benim sorum da benzediği için yeni konu açmak istemedim.
Benim de sol göğsümde arkadaşın bahsettiği gibi, dipten ortaya doğru olan bir ağrım var, aynı yerde. Ben de hala emziriyorum, oğlum 29 aylık. Ama sadece geceleri genellikle. Süt kanallarımın dolduğunu hiç hissetmiyorum, yani bir dolgunluk, sertlik yok ilk aylardaki gibi. Pek ciddiye almıyordum, ta ki dün bir haber okuyana kadar. 37 yaşındaki bir kadın memelsindeki ağrıyı emzirdiği için ciddiye almamış ve sonuç kanser, ölmüş malesef, 1,5 Yaşında kızı var. Çok üzüldüm ve kendi adıma da korktum biraz. Hocam nasıl ayırt edeceğiz, Mamografi gerekli mi? Bir de sırtımda Kürek kemiği bölgesinde yorgunluk gerginlikten olan ağrılarım var, bu Ağrı meme dokusuna yansıyabilir mi? Çok teşekkürler ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri DEGIL, elinize "KITLE" gelecek...
Allahaskina bu cagda, meme kanserinden bu kadar kisa surede bir kadin nasil olurda ölür??? Gunumuzde; Gazetelerin yazdiklarina pek kulak asmayin. Hele Saglik konularina, hic inanmayin. Onlar kim parayi bastirirsa, onlarin sarlatanliklarini yayinlarlar.. Yok: Kolon temizligi, Yok; Alkali su!! Sacmaliklarinin sonu yok. Amerika'da;foyasi ortaya cikmis ne kadar Sahtekarlik varsa, hepsi Turkiye'de. Agri bir gosterge degildir. Agrili olanlar genellille selim olaylardir. Siz; muayyen araliklarla, kendi goguslerinizi muayene edin. Supheli bir durumda, bir "Meme Cerrahi" gorur. . Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2015 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
Kaan2012 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için çok teşekkürler Hocam, sorularımıza her gün bıkmadan cevap Verdiğiniz için minnettarız size.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|