|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elfkrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2015 Saat 10:36 |
Merhaba Kadir Bey 6 yasindaki oglumun poposu ara ara kizariklik pisik gibi oluyordu.cok aciyor kasiniyor diyordu.ben zeytinyagi bepanthen vs. surup geciriyordum.esim dun corekotu yagi ve kantaron yagini birlikte surmus.bugun poposunda sivilce gibi kabartilar yara benzeri seyler cikmis. oglum hala cok kasiniyor aciyor diyor.coekotu yagi ve kantaron yagi popoya faydasi varmidir. ne yapabiliriz.tskler....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz boyle her soylenen "yagi" cocugun kicina surecekseniz, sizinle isimiz var demektir.. Neft yagi verseler, onudami sureceksiniz??
1- Hemen cocugun poposunu sabunlu- sicak su ile yikayin. 2- Gunde ;2x1 defa, Ultralan pomat surun, kizariklik gecince birakin. 3- Diger her altini actiginizda, Desitin pomat surun ve bu pomat ile devam edin. 4- Her kakadan sonra, once sabunlu su ile yikayin, ondan sonra Kremleri surun. pH'si dusuk asit sabunlari tercih edilir. SAKIN; Alkali su kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2015 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
elfkrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir Bey ultralani kullaniyoruz.ancak hic birsey degismedi anca mi degisir acaba? dun gece bu sabah ve biraz once olmak uzere 3 kez kullandik.Ilk defa cok hastayim diye ilgilenemedim.babasi bakti sonuc bu...Birde desitin depolarda yokmus.muadilini sorduk cinkosu yukseklerden verebiliriz dediler.neyi onerirsiniz?poposu suan kizarik ve buyuk sivilce gibi seyler var.tam anusun orasida kizarmis soyulmus tahris olmus gibi...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir, Cinko oksit'i yuksek her krem olabilir. acele etmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey Dermolife cinko oksit krem aldim.ultralanada devam ediyirum.kizariklik gecmedi diye.ikisini beraber kullanmamda sakinca var mi?
Birde advantan kremi tavsiye ettiler.Bu krem hakkinda bilgi verebilir misiniz?Cok kasiniyor diyor oglum kasintiyi gecirirmiki?Tesekkurler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde, iki defa; Ultralan pomat, geri kalan acmalarinizda, Cinkolu kremi kullanin..
Advantan, ciltten emilerek, Kortizon etkisi gosterir, Ultralan, "Fluoro-kortizon" oldugundan, ciltten emilimi YOKTUR. Zaten matah bir ilac olsa idi ben soylerdim. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|