|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 20:11 |
Hocam,arkadaşımın oğlu 4 yasını yeni bitirdi,sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyor.gündüz tek tük öksürüyor ve son bir senedir ince bir tshirtle otururken bile boncuk boncuk terliyor,öksürük balgamlı ve genellikle öksürmekten kusuyormuş geceleri.astım ilaçlarını kullanıyordu ben sizden bahsettim,onların hepsini 10 gündür bıraktı ballı limon ve serum izyolojik ve cold mix kullanmaya başladı,ateş yok. fakat bu ter olayı benim de kafamı karıştırdı pek normal görünmüyor,herhangi bir test tahlil gerekli mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O tablo; Kullandigi ilaclar yuzunden oluyor. Bir daha Grip oldugunda, benim dediklerimi yapsin, bir seyi kalmaz. Kortizon ve grip viruslerinin yapmis oldugu "hucre tahribati" gecinceye kadar terleme olacak, sik sik banyo yapsin, istirahat etsin, bol etli-sutlu gida yesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|