|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2015 Saat 22:16 |
Kadir Bey oğlum 11 yaşında dün okuldan başı ağrıyarak geldi ateşi çıktı gece ateş dolayısyla kabus görmeye başlayınca caolpol verdım rahatladı gunduz rahat geçirdi yeniden ateşi çıktı ve boynunun ağrıdığını söyledi iki yanına dokunduğumda şişlik farkettim elleyince acıyormuş sıcak fakat kızarıklık yok ateş 39,5 u geçmedi nedir acaba şişliği farkedince meraklandım şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac kere anlattim!!! agizda pis koku, dil ustunde pas tabaksi yoksa, Grip demektir, antibiyotik/ilac kullanmayin.
Bunlar varsa, Aug..tin ES600, surup:Gunde:2x1 olcek (5ml) baslayin, yoksa gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|