|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2015 Saat 23:55 |
Hocam ailecek garip bir grip geciriyoruz bir türlü tam olarak geçmiyor çocuklarda perişan oldu. 33 aylık oğlum da da bendede 4-5 gün kadar ateş halsizlik ve öksürük ile Öğürme gelmesi oldu ona calpol verdim falan iyilesti. Şimdi 9 buçuk aylık oğlum aynı durumda fakat kulak agrisi çok sağ kulağına vurarak yeri göğü inletiyor. Iliadin verdim 3 günü 2×2 tamamladık ama ağrı kesicisiz durmuyor paranox fitil verdim ağrısı için ama yanlış mı yapıyorum grip olduğu zaman sadece cold mix SF bal limon verirdim ne yapalım. Tahlil gerekir mi.
|
|
![]() |
|
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak ağrısını keseyim derken ateşi düşürmüş oluyorum buda hastalığı uzatıyor. Yanlış yapmak istemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi oldugunda; Iliadin DAMLA kullanin(Sprey degil) ve yatarak uygulayin, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|