|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 09:14 |
Bebegim 3 gundr beslenmeyi ve emmeyi reddediyor. Lutfn yardm edin aile cöktük bebegim 11 aylik 5gun once 38 le baslayan atesi 41 lere kadar yukseldi bekledik 3. Gun hala gecmeyince doktora gotrduk bogaznda iltihap var denildi ve bir igne yapildi sonrasi da prefix antibiyotik verildi ertesi gun ishal ve bu nedenle pisikten dolayi bebegimun poposu kanamaya basladi ve yuzunde sirtinda kirmizi noktalar kabartilar olustu gazi asIrI olan bebegimin durumu dahada kitu oldu uyuyamiyor emmiyor 2 gundrde ac zorla yedirmeye kalkunca cok agliyor kusuyor nolur yardm edin antibytgi braktk ama bogazndaki iltihap nasil gecicek 2 gun kullandik biraktik bebegime nasil bi zarari olur emziremiyorum beni reddediyor napmam gerek gazi cok cok fazla uykulari 11 aydr 15 dklik hep sallayarak uyutuyorz biogaia diye bi damla var kullansak ise yararmi cok uzattim kusuruma bakmayin elim ayagm titriyor
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaziklandiniz...
1- Ilk 1 sene icinde; Antibiyotik gerekecek hastaliklar, ancak "Hastane enfeksiyonlari" dir. 2- Hic doktora gitmemis olsa idiniz cocuk simdi daha rahat olacakti. 3- Bogazinda iltihap filan yok, resmen, ....uydurmus. 4- Butun ilaclari kesin. Domuz Gribi geciriyor, ilaclarla DAHA KOTU olur. Sakin; Soguk alginligi ilaclarini, Astim ilaclarini ve oksuruk suruplarini kullanmayin, cocugunuz olur.. 5- Reflor veya BioGaia; antibiyotik kullandiginiz icin, SART... 6- BioGaia "Gaz ilaci" degildir, gazi icin,; Gaz cikarmasini iyi ogrenmeniz gerekir. Gaz ile ilgili yazilari okuyun ve VIDEO'yu seyredin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|