|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mügee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 21:24 |
Merhaba hocam ,
Kızım 14 Haziran 2007 doğumlu 25,6 kg Salı günü okuldan ateşli geldi ve neredeyse hiç ara vermeden öksürüyordu. Ayrıca aşırı mide bulantısı kusma ve ishalde mevcut. O günden bu güne kadarda herhangi birşey yemiyor sadece su içiyor. Çoğu zaman onuda çıkarıyor . Ben sizin söylediğiniz yöntemlerle yani coldmix , bal - limon ve sf ile o günü ve diğer günü geçirdim. Ateşi çok yükseldiği için calpol - ibufen dönüşümlü 1,5 ar ölçek verdim. Fakat ertesi günün akşamında iyice kötüleşti ateş düşmez oldu tuvalete dahi gidemeyecek kadar halsizleşti . Aynı zamanda ara ara kulağınında ağrıdığını söylüyordu. Akşamına Dr a götürdüm muayenede influenza bulguları var ayrıca sağ kulakta orta kulak iltihabı var dedi. Burundan sürüntü aldılar. Sonuçta influenza B pozitif çıktı. Bu sonuca göre ; Tamiflu 75 mg ( bize bunun 60 mg ını kullanın, Kapsülü açıp içini 5 ml suda karıştırıp şırınga ile 4 ml çekip verin dedi ) Agumentin 600/42,9 mg 12 saatte 1 ölçek Onzyd 4 mg ( mide bulantısı çok olduğunda ) Otrivin sprey Cold mix ve bal - limona devam edin dedi Ateş içinde calpol verdi. Bu durumda teşhis ve tedavi doğrumudur hocam. İlaçlara devam edelimmi ? Size danışmadan rahat etmedi içim .. Saygılar .... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesi dusurmeyin. Atesini dusurdugunuz surece, BAGISIKLIK calismaz ve hastalik uzar.
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Eski mailleri okuyun. Lutfen; teferruat istiyorsaniz, eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|