|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kaan2012 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 22:55 |
Sayın Hocam, oğlum 28 aylık, Perşembe Günü'nden beri Ateşi var. Öksürükle başladı ve sonradan burun akıntısı geldi. Ateşi 38 civarında ama çok halsiz düşürüyor. Sizin dediklerinizi hep yaptım ama bugün de ateşi çıkınca (5.gün) çocuk doktorumuza gittik. Biz yurtdışındayız, doktorumuz Avusturyalı. Gerekmedikçe ilaç yazmaz. Doktor bu Sürenin çok uzun Olduğunu ve antibiyotiğe başlamamız gerektiğini söyledi, ciğerlerinin biraz obstruktıf olduğunu, sol kulağının da hafif kızardığını söyledi. Öksürüğü bir başladımı, bayağı Sürüyor ve kuvvetli. Burun tıkalı. İştahı çok kötü. Ben biraz antibiyotik konusunda Tereddüt ettiğim için, o zam yarına kadar bekleyin, yine yükselirse başlayın dedi. Şimdi yine ölçtüm ve 38,2 biraz telaşlandım, antibiyotik konusunda beklediğim için.
- doktor öksürüğü için Mucospas şurup (Ambroxol, Clenbuterol) - bir makrolid- antibiyotik, Josalid 375mg/5ml. 2*2,5ml 7 gün - kulak için serum fiz ve nasivin damla Kadir hocam, siz durumumuzu bir değerlendirebilir misiniz lütfen. Ne yapmalıyım? Eğer antibiyotklik bir durum varsa ve vermezsek ne olur? Bu kadar uzun Süreli ateş normal bir gripte olur mu, yoksa başka bir şey mi? Daha önce bir kere havale geçirdiği için biraz bunun da stresi var. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
okuyun.
|
|
![]() |
|
Kaan2012 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, ben zaten hep okuyorum ve bu güne kadar tavsiyelerinizin dışına çıkmadım. Çocuk doktorumuz da normalde hiç ilaç yazmadığı için ve sizinle genelde aynı tip tavsiyelerde bulunduğu için, bu gün böyle konuşunca şaşırdım ve sizin düşüncenizi bilmek istemiştim.. O zaman hiç bir şeyi kullanmıyoruz. Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Doktor bu Sürenin çok uzun Olduğunu ve antibiyotiğe başlamamız gerektiğini söyledi"
Boyle bir tibbi gerekce yoktur... Maksat kisa yoldan hastayi sepetlemektir. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|