|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 19:56 |
merhabalr kadir hocam,tekrar hoşgeldiniz,rabbim hergün dua ediyorum sizin için sizi başımızdan eksik etmesin,hayırlı sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.hocam hem 12 haftalık hamileyim hemde benim 6 ay 26 günlük bir oğlum var sadece anne sütü alıyor.doğum kilosu 2,900 kg. 6 aylık kontrolünde kıyafetleriyle 8,200 kg geldi. hemşire 200 gr düştü ama üstündekiler 300 gr vardı tahminim. 4 gün sonra 7 aylık olacak ama bebeğim kilo almayı bırakın 200 gr zayıfladı şuan kıyafetleriyle 8000 gr geliyor. eskiden günde 7-8 kere bez değiştirirdim sürekli kaka yapardı.şimdi ise artk 2 günde bir kaka yapıyor sadece anne sütü almasına rağmen kakası çok kötü kokuyor ve rengi çok garip.bebeğimde ateş,kusma gibi birşey yok.ek gıda olarak tadına baktırayım diyorum hiç birşeyin tadına bakmak istemiyor.hani doymuyor desem başka şeyler verdiğimde yer diye düşündüm.ama her kaşığı uzattığımda elimi tutuyor kaşığı deviriyor zor bela ağzına koyduysam onuda ağzından geri çıkartıyor.bende hamileliktendolayı birşey yiyemiyorum.sürekli mide bulantısı ve kusam var,su da içemiyorum.günlük sıvı alımım 500 ml geçmiyor oda zorla meyve suyu içerek.
1.hocam bebeğim neden zayıflamış olabilir? 2.hamile oluşum bebeğimin zayıflamasına neden olabilirmi,yada iyi beslenemdim bu ay su dahi içemedim,ne kahvaltı nede yemek yiyebildim.sadece tost ve hoşaf içebildim. 3.bebeğimin kilo alması için ne yapabilirim hocam.ek gıdada istemiyor. çok teşekkür ederim,allah razı olsun hocam sizden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
200 gram fazlasi var.
Zaten o hemsirenin ne MAL oldugu, cocugu elbiseleri ile tartmasindan belli.. O guduk akli ile sizi uzecek, meraklandiracak, care olarakda, "buyurun doktorumuz bir gorsun" diyecek.. Bunlarin tamami harami cetesi. 2- Zayiflama filan yok, 3.5kg doganlara yetismis ve gecmis, daha ne ISTIYORSUN!!! 3- Aynen devam et, sakin Turkiye'deki saglik personelinin hicbir dediklerine de kanmayin. Ilk sayfada; Boy-Kilo cetveli var, oradan takip edin. |
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tabloya baktım 7 aylık erkek bebek kilosu 8100 gr diyor benim bebeğim üstündeki kıyafetlerle 8000 gr geliyor yani 7700 gr dır yaklaşık olarak. 6 aylık kilosuna göre bu ay 200 gr zayıfldı hocam. eskiden günde 7-8 kere kaka yapardı şimdi ise 2 günde 1 yapıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska bir yerde ciplak tartin.
Birde aldigi sut miktarini arttirin, bakalim alacakmi. |
|
![]() |
|
hocam annes sütü dışında başka birşey yemek istemiyor.herşeyin tadına baksın istiyorum kaşığn ucunda veriyorum ama hemen elimi tutuyor,kaşığı deviriyor,zor bela ağzına koyduysamda onu hemen dışarı çıkartıyor yutmuyor.biberon kullanmıyoruz kullanırsam memeyi bırakır diye korkuyorum.
1.hocam başka birşey yemeğe isteği yok nasıl bir yol izlemeliyim. 2.hocam birde yalancı emzik hakkındaki düşünceniz nedir bu aydan sonra kullanmaya başlasak bir sakıncası olurmu.sürekli parmakları ağzında ,ne bulsa ağzına götürüyor emmek için.sizce yalancı emzik kullanırsak bu durum geçermi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yalanci emzigi biraktirmak, parmak emmeyi biraktirmaktan, KOLAYDIR..
Diger sual icin, "ciplak" kilosunu bilmem gerekir |
|
![]() |
|
kadir hocam 6 aylıkken çıplak kilosu 7,900 kg dı. şuan da 7 aylık çıplak kilosu 7,700 kg hocam.geçen aya göre 200 gr zayıflamış. hocam anne sütü dışında hiçbirşey yemiyor.dediğiniz gibi süt vermeye çalıştım içmedi hocam. meyve suyu verdim onuda içmedi. sadece anne sütü alıyor hocam.
1.hocam 13 haftalık hamileyim,hamilelikten dolayı sütün kalitesi değişmis olup ondan mı zayıfladı acaba,neden kilo almamıştır hocam. şimdi ne yapmalıyım hocam,allah razı olsun yardımlarınız için hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
kutu sutu denin, ama SOGUK verin. Birde 5 gun Sipraktin surup verin. Gunde:2x1/2 olcek(2.5ml) 5 gun ve sonucu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|