|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 08:32 |
Kadir bey Hoşgeldiniz. Umarım iyi bir tatil geçirmişsinizdir.
Kızım 18,5 aylık.10 kg ve 83 cm. Çarşamba günü hafif ateşlendi Perşembe günü ateş arttı ve karın bölgesinde belirgin olmak üzere döküntü oldu. Doktora götürdüm sağ kulakta iltihap var dedi. Döküntü için kan tahlili istedi. Crp 19,9 WBC 8,89 neu 71,6 çıktı. Ceftinex 125 ve ateş düşürücü verdi. Kulak iltihabı dışında bir yorum yapmadı. Durumu kötüleşirse getirin iğne yazayım dedi. Sonuçları aile hekimine götürdüm bakteriyel enfeksiyon var dedi. Cuma günü döküntü yayılmaya devam etti kollar bacaklar ve Sırt bölgesi el ve ayak üstü kulak arkalarına da yayıldı. Gözler kızarıkve Şiş. Geniz akıntısı var. Ateş 39,5 kadar çıkıyordu geceleri. Durumu kötüleşti ama tekrar götürmedim çünkü sizin yazılarınızı ve eski mailleri okudum. Antibiyotik hiç kullanmayacaktım ama babam o kadar Israr etti ki başladım ama sonra o da antibiyotiğin duruma etki etmediğini görünce ısrarından vazgeçti ve antibiyotiği bıraktım. Dün geceden itibaren ateş düşmeye başladı kızarıklıklar dün silikleşti. Arada elini kulağına götürüyor ama çok ağrısı olsa Ağlar sanırım. Ağrı olmadan illadine başlamayayım diye düşündüm fs kullanıyorum. Illadin için Ağrı Olmasını bekleyeyim mi. Teşekkürler.. Saygılar.. |
|
![]() |
|
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey,
Gözlerindeki kızarıklık belirgin ve sağ gözün bir tarafında kanlanma var. Müdahale etmemiz gereken bir durum var mı diye bunu da sormak istedim. Tekrar teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Agri olmadan bir kulak hadisesi olmaz.. Sizi kandirmis.
2- WBC;8.89 olmasi zaten hastaligin, VIRAL oldugunu gosterir ama Turk doktorlari bu kadar basit bir bilgiye bile sahip degillerdir. Onlar her oksurige Astim, her atesliye; Kulak iltihabi diyen ahmaklardir. 3- Gozlerde capak olmadigi surece, ilac kullanmayin. 4- Bir cins, viral enfeksiyon(Coxsackie grubu) hastalik gecirdiniz, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin. 5- Bir dahada WBC:17'den yuksek olmadikca, antibiyotik kullanmayin.. Okumaya devam. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim..
Saygılar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|