|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elfkrm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yutkunmada zorlukGönderim Zamanı: 22 Mar 2015 Saat 23:32 |
|
Merhaba Kadir Bey 6 yaşındaki oglum dunden beri yutkunurken ve birsey yer icerken bogazim aciyor diyor.suyu bile zor iciyor.burun akintisi,halsizlik,oksuruk vs.yok.agzi kokmuyor,dilinde pas yok.bal limon,cold mix,burnuna tuzlu su disinda birsey yapmadim.gorebildigim kadariyla kucuk dilin etrafi kizarik ve sanki oradaki bosluklarda et parcasi gibi birseyler gozukuyor.agzini acamadigu icin cota goremedim ama kizariklik cok bariz.2.gece yani bu gece hafif atesli.bazen artiyor bazen dusuyor.hic birsey yapmiyirum.oksuruk,burun akmasi olmadigi icin grip gibide gelmedi.sadece yutkunma zorlugu ve hafif ates var.bu ne olabilir.ne yapabilirim.tskler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 21:34 |
|
Basit bir Grip geciriyor, Tantum Verde sprey; Gunde4x1 kullanin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
elfkrm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 23:26 |
|
tesekkurler Kadir Bey. yeni konu acmadan burdan sorayim; daha once oglumun elleri icin ultralan kullansin demistiniz.merserize eldiven bulamadim.izci malz.satan yer demistiniz ama yok bulamiyorum.eldivensiz kullanamaz miyiz acaba?(6 yas) tskler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 23:39 |
|
Sik sik krem surmeniz gerekecek.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|