|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 385 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2015 Saat 23:23 |
hocam oğlum 10 aylık 76 cm ve 10 kg iri bir bebekti hala öyle devam ediyor kendince hareketli ama tembel emeklemeye ihtiyaç duymuyor tay tay durmayı seviyor emeklemeden yürü mü? yoksa bu durum aşamalardan ibaret mutlaka bir süre emekler mi?
ikinci sorum beslenmeyle ilgili: yaklaşık 60 sayfa okudum en eskilerden başlayarak .. aynen anlattığınız gibi anne sütünün yanında 8. aydan sonra kutu sütlerine başladık yeni yeni de ek gıdaya geçmeye çalışıyoruz kahvaltı yoğurt muhallebi sırasıyla.. (2 aydır) yoğurdu çok severek yemedi ısrar etmedim kahvaltı menüsü oldukça basit peynir süt bebe bisküvisi akşam muhallebi onun dışında kutu süt(750 ml kadar) ve anne sütü alıyor. yalnız bebe bisküvisi olmadan pek yemek istemiyor günlük 4 bisküvi kullanıyoruz zamanla azaltmayı düşünüyorum.kahvaltısını nasıl çeşitlendirmeliyiz yumurtayı sahanda sevmedi bir süre ara verdik tekrar deneyeceğim. bunun dışında neler vereyim ?acısız tarhana süzme mercimeklere geçme zamanımız geldi mi ? çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Corbalari deneyin. Yazilarimi tam okumamissiniz, tekrar gozden gecirin.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 385 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|