|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sblkln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 17:12 |
Merhaba Kadir Bey,
Oğlum 27 aylık,bir yaşında resimdeki gibi kabarcıklar çıktı.O zaman çocuk doktorumuz gözlemleyelim eğer yayılma olursa bir cildiyeciye gidersiniz dedi.Yayılma olmayınca önemsemedik.Bu sene sırtında birtane daha çıktı.Cildiyeciye gittik,kabarcıkları kaşıdı,kaşıdıktan sonra büyüme ve etrafında kızarma oluyor,bunu ben oğluma banyo yaptırırken de farkettim ama kaşınan birşey değiller,hiç kaşımıyor.Toplamda 7-8 tane var,sırt,göğüs,kafa ve bacakta. Kafasındakine geçen sene yeşil ceviz kabuğu sürdüm bir kez,o diğerlerine göre daha sönük,sadece lekesi var.Cildiye doktoru Histiositoz olduğunu düşünüyor ama kan değerlerini görünce Çapaya gidip orda göstermemizi,belki gerekirse biyopsi yapılabileceğini söyledi.Çocuk doktorumuzla da konuştu.Oğlum prematüre,kan değerleri zaten biraz düşük.Çocuk doktorumuza göre normal ama cildiyeci öyle istediği için gidip net tanı koydurmanız iyi olur dedi. Daha önce tavsiyelerinizden çok faydalandım,fikrinizi paylaşırsanız çok çok minnettar kalırım. Hiç ummadığım,siğil sandığım bu cilt problemi yüzünden şuanda çok endişeliyim. Kabarcıkların resimlerini ve kan değerlerini resim olarak ekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim Kadir Bey. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan tahlillerinizde, Eriskin "Referans degerleri" kullanilmis.. Yasina gore ayarlandiginda, sadece gecirilen bir "Viral Enfeksiyon"dan baska bir sey yok..
1- Urticaria Pigmentosa ile HIC ama HIC alakasi yok, sallamis.. 2- Mastositoz olabilir, ona da bir sey yapmaniz gerekmez. |
|
![]() |
|
Sblkln ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey,cevabınız için çok çok teşekkür ederim,
korkulacak birşey olmamasına çok sevindim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|