|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 23:01 |
Hocam kardeşimin mesajı
Sevgili hocam oncelikle merhaba...Artik ne yapacagimi,nasil onaracagimi,Türkiyenin neresine gidecegimi cocugu nasil toparlayacagimi şaşırdım.Lutfn bir fikir verin, yol gosterin.Oglum Ali Eymen su anda 4.5 yasinda.. 1.5 yaşından bu yana bronsitle mücadele ediyoruz bi suredirde alerjik bronsit dediler.Evden yünleri kaldırdık,temizlik robotu alip havadaki tozu cektir dediler,onuda yaptik.odasina hava nemlendiricisi koyduk.Örgü adina hicbir kiyafet birakmadik.Ama cozum bulamadık maalesef.Pulmicort,ventolin inhaler,ventolin şurup,airfix uzun sure yemeklerine kattirdi Dr.sayisiz antibiyotikler,inhaler ilaclar vs. Geniz eti vardi cok buyuk degildi ama biz ondan bu kadar sık hasta oldugunu dusunup 9 ay once onuda aldirdik.Oksurmeye baslayinca artik bogulup kusuyor. Annecim kurtulamadim oksurukten dedikce biz mahfoluyoruz. Sık sık sesi kısık arkasi bronsit oksuruk vs.Hocam gercekten cocuk ilaçlardan kis boyu kurtulamıyor.Yaz aylarinda yalnizca 3 ay rahat geri kalan zamanlar rahatsiz.Tokat ta yaşıyoruz ve artik nereye goturmek gerekiyorsa gotureyim ama yeterki iyilessin artik cocuğum.Neler yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim daha fazla ne yapabilirim? Evlerdeki kisa tuylu de olsa ipli naylon halilar zararli mi bu rahatsizlikta cocuga ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ne diyelim.... 1.5 yasindan beri kazik yiyorsunuz..
2- Siz Turk Cocuk doktorlarina gittiginiz surece bu kaziklari yiyeceksiniz.. 3- Sadece, benim yazilarimi okuyun, Grip icin anlatiklarimi uygulayin.. Hic olmaza, "paraniz ile rezil olmayin"... 4- Bu hale gelmesi ve hala duzelememesi hep o kullandiginiz, kahrolasi kortizonlu spreyler yuzunden. 5- Goturmeniz gereken bir YER yok.... Gitmemeniz gereken yer var... TURK COCUK DOKTORLARINA gitmeyin... Bu sahtekarlardan uzak durun. Yoksa, daha uzun sureler sizi soyup-sovana cevirirler. 6- Evdeki esyalar ile hicbir ilgisi yok... Turk Cocuk doktorlari Allerji, Astim ve Bronsit hastaliklarinin sadece isimleri bilirler... 7- Kabahatin buyugu sizde.... Hicmi akliniza gelmedi? Bu cocuk niye hep Bronsit oluyorda, niye hic GRIP veya NEZLE olmuyor??? 8- Bu yasta: Ust solunum yolu enfeksiyonlarinin TAMAMI, ( Streptokok ve Bogmaca harici) viraldir, Antibiyotik gerekmez.. Baya uzun sure iyi kazik yemissiniz, bari bundan sonra yazilarimi okuyunda, biraz akillanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2015 Saat 23:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|