|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 05:47 |
Iyi gunler dilerim Kadir bey
iki gun once bir trafik kazasi gecirdik .3 yasindaki kizim surekli agladihi icin kiriktan suphelendi doktorlar ve iki kez rontgen cekti bacagina ve bilegine .catlak vardi .alciya aldiktan sonra sonra hemsire bize neden iki kez rontgen cektirdiniz cok radyasyon aldi cocugunuz dedi .ben iki gecedir uyuyamiyorum dedikleri aklimdan cikmiyor .daha once hic rontgen tomografi cektirmedi .kizim ilerde onu hasta yapacak kadar radyasyon mu aldindoktor bey ? internette arastirmak istemiyorum bir tek sizin yanitiniza guveniyirum .iyi gunler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok Radyasyon filan almadi. Rontgen, "radyasyon" ile calismaz, "X-Isinlari" ile calisir.. Radyoaktivite baska sey, X-Isinlari baska seydir... Zaten, kol ve bacak Rontgenleri cekilirken, vucuda, "Kursun ortu" ortmus olmalari gerekirdi. Bunu dahi bilmiyor ve uygulamadi iseler, ne diyelim!!!
Ortmedilerse de, aldigi sua, bir zarar verecek miktarlarda degildir. Bundan sonra, vara-yoga cektirmeyin. En az bir 6 ay gecsin. Turk doktorlari ve Hemsireleri; Radyasyon ile X-Isinlarinin farkini bilmezler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|