Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz akintisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeniz akintisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz akintisi
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 04:37
Hocam 5.5 aylik oglumda dun aksamdan beri burun tikanikligi var nefes alamiyor burnunu acmak istedigimde serum fiZyoloiikten sonra aspiratorle cekiyorum bisey gelmio ama tikali az once emmisti hepsini kustu..bu akinti yarin birgun koyulasacak iyice nefes alamicak ne yapmam lazim hocam su an gece 4:30 uyuyamiyor nefes alamadigi icin:((
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 18:03
burun tikanikligi; akintidan degilki, bir sey gelsin!!!! Burun icinde odem oldugundan, burun tikali.. Cok darda kalirsaniz, Iliadin gunde:2x2ser damla, 3 gun damlatin.
Lutfen, bu konu ile ilgili mailleri okuyun.
Yukarı Dön
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 08:02
Hocam bu gece ates basladi 39a kadar geldik ama keyfi iyiydi eklem yerleri ve alnina soguk kompres yaptim surekli.. Grip mi geciriyoruz..kac gun daha devam eder burnu tikali olunca ememiyor galiba geniz akintisindan arada oguruyor..eski maillere baktim genelde daha buyuk cocuklar agirlikta..kizimda hemen doktora kosardim simdi gitmek istemiyorum ama anne yuregi iste...kucuk olunca ilacsiz atlatamaz gibi geliyor..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 18:41
ASLA soguk tatbiki yapmayin.. Atesin vazifesi var. Siz atesi dusurdukce, hastalik suresi uzayacak... Sakin Turk Cocuk doktorlarinin sacmaliklarina, yalanlarina kanmayin. Benim ates ile ilgili 3 makalemide, yazarlar bolumunden bulup okuyun...
Yukarı Dön
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 19:10
Okudum su an..ve iyice korktum napiyim simdi ben beynimde durdu..atesi dusurmeyip ciktigi
Yere kadar ciksin mi..burna iliadin aldim onu damlattim
Az biraz rahatladi..eski maillerede bakcam atesle
Ilgili ama su an anladigim birak ciksin 3-5 gune duzelir mi diyorsunuz..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 22:58
Aynen oyle...
Siz Turk doktorlarina bakmayin.. Onlara gore, dunyada bir tek Turk cocuklari:
1- Usuterek hasta olurlar.
2- Sut ictiklerinde kansizlik olusur.
3- Ilk 6 ayda otururlarsa, "gegrekleri" batar!
4- Yemekleri cignemeyi, ogrenmeleri gerekir.
5- Kulaklarina su kacarsa, Orta Kulak Iltihabi olur..
6- TV seyrettiklerinde, Otistik olurlar.
7- Asla Grip olmazlar, sadece; Allerji, Astim ve Reflu olurlar.
8- Dis cikarirken atesleri yukselir..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2015 Saat 03:25
Yukarı Dön
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 00:47
Hocam iki gun once giden atesimiz az once geri geldi ne guzel kurtulduk die sevinirken neden geri gelmis olabilir..burnumuz tikaliydi akmaya basladi temizleyip siliyorduk ne guzel...yeniden enfeksiyon mu aldi acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 03:26
Iyilestiginiz sanarak, erkenden kalkip kudurdu ve cok kosusturdu ise, aksamina atesi cikar, cok onemli degildir. Aynen devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.