|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 04:37 |
Hocam 5.5 aylik oglumda dun aksamdan beri burun tikanikligi var nefes alamiyor burnunu acmak istedigimde serum fiZyoloiikten sonra aspiratorle cekiyorum bisey gelmio ama tikali az once emmisti hepsini kustu..bu akinti yarin birgun koyulasacak iyice nefes alamicak ne yapmam lazim hocam su an gece 4:30 uyuyamiyor nefes alamadigi icin:((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
burun tikanikligi; akintidan degilki, bir sey gelsin!!!! Burun icinde odem oldugundan, burun tikali.. Cok darda kalirsaniz, Iliadin gunde:2x2ser damla, 3 gun damlatin.
Lutfen, bu konu ile ilgili mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu gece ates basladi 39a kadar geldik ama keyfi iyiydi eklem yerleri ve alnina soguk kompres yaptim surekli.. Grip mi geciriyoruz..kac gun daha devam eder burnu tikali olunca ememiyor galiba geniz akintisindan arada oguruyor..eski maillere baktim genelde daha buyuk cocuklar agirlikta..kizimda hemen doktora kosardim simdi gitmek istemiyorum ama anne yuregi iste...kucuk olunca ilacsiz atlatamaz gibi geliyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ASLA soguk tatbiki yapmayin.. Atesin vazifesi var. Siz atesi dusurdukce, hastalik suresi uzayacak... Sakin Turk Cocuk doktorlarinin sacmaliklarina, yalanlarina kanmayin. Benim ates ile ilgili 3 makalemide, yazarlar bolumunden bulup okuyun...
|
|
![]() |
|
Okudum su an..ve iyice korktum napiyim simdi ben beynimde durdu..atesi dusurmeyip ciktigi
Yere kadar ciksin mi..burna iliadin aldim onu damlattim Az biraz rahatladi..eski maillerede bakcam atesle Ilgili ama su an anladigim birak ciksin 3-5 gune duzelir mi diyorsunuz.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen oyle...
Siz Turk doktorlarina bakmayin.. Onlara gore, dunyada bir tek Turk cocuklari: 1- Usuterek hasta olurlar. 2- Sut ictiklerinde kansizlik olusur. 3- Ilk 6 ayda otururlarsa, "gegrekleri" batar! 4- Yemekleri cignemeyi, ogrenmeleri gerekir. 5- Kulaklarina su kacarsa, Orta Kulak Iltihabi olur.. 6- TV seyrettiklerinde, Otistik olurlar. 7- Asla Grip olmazlar, sadece; Allerji, Astim ve Reflu olurlar. 8- Dis cikarirken atesleri yukselir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2015 Saat 03:25 |
|
![]() |
|
Hocam iki gun once giden atesimiz az once geri geldi ne guzel kurtulduk die sevinirken neden geri gelmis olabilir..burnumuz tikaliydi akmaya basladi temizleyip siliyorduk ne guzel...yeniden enfeksiyon mu aldi acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyilestiginiz sanarak, erkenden kalkip kudurdu ve cok kosusturdu ise, aksamina atesi cikar, cok onemli degildir. Aynen devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|