|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Armoni ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 02:38 |
Doktor bey merhaba, sessiz takipçiniz olarak gelişim
bölümündeki 138 sayfanın tamamını okudum kızımla ilgili sizin görüşlerinizi
almak isterim. Kızım 37+3 haftalım 3420 gr 47 cm olarak dünyaya geldi.
15 gün her şey yolundayken birden ağlamalar başladı ve tam 6 aylık olana kadar ağladı. Beslenme olarak sadece uyurken beslenmeyi kabul etti. Kilomuz
boyumuz orta ayarda gidiyordu ve 6 aydan sonra İYE oldu. İlaç kullanıyoruz geçiyor
sonra tekrar nüksediyordu.Taş var kum var dendi. Doktor doktor gezdik,yürüyene
kadar. Yürüyünce bir daha enfeksiyon olmadı. Bu sürede ek gıdaya geçemedik,
geçsek de muvaffak olamadık. 2-3 kaşık yiyip ağzına kilit vuruyordu. 20 aylık
olana kadar mama+süt devam ettik. 20.aydan sonra oyalama yöntemiyle bir şeyler
yedirmeyi başarıyordum bu sürede doktorun tavsiyesiyle sipraktine başladık ama
çok uyku yaptığı ve bakıcı baktığı için açıkçası bunu da devam ettiremedik. 2,5 yaş kilomuz 13 kg ve 92 cm (01.07.2014) o tarihten
sonra boyumuz maalesef uzamadı. 3. yaşa da 92 cm olarak girdik ve kilo kaybıyla şuan
11.700 gr ocak ayında Ankara’da bir hastanenin endokrin bölümüne başvurduk. IGF
değerimiz 33 çıktı ama 6 ay hiçbir müdahale yapmayacaklarını söylediler. 6
sonra kontrole çağırdılar. Kızımın gelişimi durdu buda bizi endişelendiriyor. Çok
zor yemek yediriyorum sizin dediğiniz gibi 600 ml süte mümkün değil
ulaşamıyoruz. Bu durumda ne yapabiliriz bize neler öneririsiniz ? Görüşleriniz
bizim için önemli vakit ayırıp cvp verirseniz seviniriz iyi çalışmalar
diliyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorlar, YALAN soyluyorlar... Bu yasta IYE olmaz... Cok zor.. Ancak antibiyotik alanlarda olabilir.... Onlarda da; mutlaka, Idrar Tahlilinde; NITRIT:(+) olmasi sarttir... Eski idrar tahlillerine bakin, Nitrit(-) ve sadece, Lokosit goruldu diye IYE teshisi konuldu ise, iyi gaza gelmis, kaziklanmissiniz demektir..
Gelelim Boy uzamama sacmaligina!!! 2.5 yasta boy; 87cm olur.. Kesinlikle YANLIS olculdu.. Simdi bekleyin siz; o 92cm yani; 5cm fazlalik gidene kadar boyu artmamis desinler.. Kilosuda zaten 500 gram fazla.. 3 yas boyu; zaten 92cm dir... Sizi iyi kafaya almislar...Merak etmeyin, artik bundan sonra muntazaman buyur.. Gene de; insafli sahtekarlarmista, sizi daha fazla oymamislar... Ortada merak edilecek; fol yok-yumurta yok... Butun saklabanlik, 2.5 yasindaki hatali boy olcumu!!! O 5cm fazlaligi arada yedirdiler... Ne diyelim helal olsun, boyle aptalca hataya, boyle kurnazca cozum!!! Goruyorsunuz degilmi, sizin doktor diye cocuklarinizi itimad ettiginiz, kimseler ne kadar soysuz insanlar!!! Ilk sayfada; Boy-Kilo cetveli var oradan takibini yapin... Goreceksiniz artik normal boy uzamasi olacak... Allahin hikmeti!!!!! Yerseniz. |
|
![]() |
|
Armoni ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey,öncelikle zaman ayırıp cvp yazdğınız için teşekkürler,eski tahlillerimize baktım ve gerçektende nitrit negatifmişti,inanamıyorum o kadar kullandığımız ilaç ve iğneler boşu boşunaymıştı yazık valla canım kızım boşu boşuna acı çekip durdu..Söylediğiniz gibi yeniden kandırılmamak için bir kez daha sormak istiyorum,bu IGF hormonunun 33 olması (normal değerler 49-283)olması bizi endişelendirmeli mi kendiliğinden düzene girer mi? Şuan kilosu 11.700 (37 aylığız)yeniden sipraktin denemelimiyiz siz ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasta degilse, 5 gun Sipraktin deneyin.
Etrafinizda, cok namussuz doktorlar var, cok dikkatli olun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2015 Saat 18:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|