|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferasetliii ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferasetliii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2015 Saat 13:27 |
Hocam oğlum 8 aylık doğduğundan beri burnu akıyor. 5 aylıkken gittiğimiz dr 10 günü geçtiyse antibiyotik başlayalım dedi macrol verdi sinüs enfeksiyonu geçiriyor olabilir dedi . Antibiyotiğin 4. günü akıntısı durdu antibiyotik bittikten 3-4 gün sonra daha feci artık hem akıntı bir yandan da tıkanık bir burun oldu bu sefer ki dr ciğerlerine inmiş dedi 3 gün hastanede yattık orda da hem hava hem antibiyotik tedavisi uyguladılar. çıkar çıkmaz tekrar başladı öksürük ama bu sefer sizi takip ettiğim için çok şükür ciğerlere inmedi serum fizyolojik ve cold mix'le atlattık ama 20 gün oldu öksürük yok huysuzluk yok ama az da olsa burun akıntısı devam ediyor. Gittiğim dr ve internette bir kaç yazıda sürekli devam eden akıntı sinüzite çevririyormuş diye okudum .
Burun akıntısının sürekli olmasının ne zaraları var ? Ne iyi gelir? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
Rabbim seni çooook seviyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha ilk gun, o sahtekarin verdigi; Macrol'u kullanmasa idiniz, bunlarin hicbiri basiniza gelmeyecekti!!!
" Gittiğim dr ve internette bir kaç yazıda sürekli devam eden akıntı sinüzite çevririyormuş " Bunlari soyleyen veya yazanlar resmen, ya cok cahil, yada sahtekarin onde gidenleri... Akintidan, Sinuzit olmaz, Sinuzitten akinti olur... Zaten Sinus bosluklarinda devamli bir sivi ifrazi ve Sinus agzindan bosalmasi vardir.. Gripal enfeksiyonlarda, viruslerin uyarilari ile bu ifrazat asiri derecede artar... Bu yuzden burnunuzdan veya genzinizden akinti olur... Gribin sonraki safhalarinda, doku tamirati baslayinca olusan odem sebebi ile Sinus agizlari kapaninca, bu sivi akamaz ve Sinus icinde birikerek, agriya sebep olur. Hadise; Antibiyotiklik degildir... Antibiyotikler, bu bolgedeki yararli bakterileride yokettiginden, durum daha da kotu olur. Sadece; basit bir ILIADIN DAMLA ile bu odem cozuldugunde, sivi akar, agri gider ve Sinus boslugu bu akinti ile kendi-kendini tamir eder. Yeterki, bir Turk doktorunun eli degmesin!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2015 Saat 22:03 |
|
![]() |
|
ferasetliii ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferasetliii
Kadir bey geçen hafta eczaneden iliadin damla istedim 2 yaşın altındaki çocuklara tavsiye etmem dedi bende vazgeçtim şuanda çok akıntısı yok ama ara ara akıyor sonra tıkanıyor bilemedim ne yapcağımı
|
|
Rabbim seni çooook seviyorum
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
hocam by-passlı olanların kullanmalarında bir sakınca var mı kaç damla kaç gün kullanmalıyız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her yas cocukta, cocuklar icin olan damlayi kullanabilirsiniz..
O namussuz eczacidan; Nasocort veya Flixotide isteyin, bakin gorun hemen verecektir... Bunlar o kadar adi insanlardirki, Iliadin'e laf ederler, kortizonlu spreyleri vermekten cekinmezler.. Bay-Pasli larda kullanimini bilmiyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|