|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GÜLCAN EREN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2015 Konum: ÖKSÜRÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GÜLCAN EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2015 Saat 12:21 |
Kolay gelsin hocam.Yazılarınızı okuyorumda öksürükle alakalı hep aynı tedaviyi uygulayın diyorsunuz bal ve limon ve türk doktorlarını devamlı aşağlıyorsunuz ventolin ve pulmicort verdiği için.peki hocam soruyorum size öksürükten ciğerleri boğazından çıkıcak gibi öksüren veya öksürmekten bitkin düşmüş çocuklara ne yapmalıyız yazılarınızdan okuduğum kadarıyla bunlarada bal ve limon diyorsunz.Ama her çocuğun birbirinden farklı olduğu gibi her çocuğun metabozlimasıda birbirinden farklı yani her çocuğa aynı tedaviyi uygulamanız beni biraz düşündürüyor ve bukadar türk doktorlarını aşağlıyorsanız türkiyede veya istanbulda bir muayehane açın ve bizi bilgilendirin bu konuda...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Oksuruk hastalik degildir... Once onu ogrenin. Oksuruk vucut savunmasidir. Aferin, Peditus gibi ilaclarla oksurugu keserseniz, bundan bir tek doktorlar ve hastaneler karli cikarlar..
2- Her oksuruk; Turk doktorlarinin sandigi gibi; Astim, Bronsit veya Bronsiolit DEGILDIR... . 3- Astim'da oksuruk degil, sikintili solunum on plandadir. astimli hasta; rahat nefes alir, uzun surede sikintili ve hiriltili sekilde nefes verir. 4- Her oksurene Ventolin, Pulmicort, Flixotide gibi Astim ilaclarini verenleri, Aferin, Peditus, Asist gibi sacma sapan ilaclari verenleri,asagilarim, hatta onlari yetistiren Universiteleri ve bunlari onaylayan, Saglik bakanligini bile assagilarim!!!. Itirazlari varsa, pacalari sikiyorsa agizlarini bir acsinlar... 5- 2006 Kurban Bayraminda, "Navigator of The Seas" gemisi ile ilac firmalari tarafindan 1 haftalaik Cruise seyahatina goturulen 300 doktorun isimlerini, bagli olduklari Universiteleri ve Saglik bakanliginin hangi dairelerinden olduklarinida YAZAYIMMI!!! 6- Bilhassa bu seyahattan sonra, Turkiyedeki cocuklarda bir "Astim salgini" baslatildigini biliyormusunuz?? Bilmiyorsaniz, konusmayacaksiniz... Agzinizi bile acmayacaksiniz.. Bunlardan daha kotusunu bile yazabilirim, sirasi gelince, bu isimlerde, kuruluslarda ortaya sacilacak... Bu devlet, bana 35 senelik muayenehanemi kapattirdi.. 67 yasinda sokaga atildim.. Amerika'ya goc etmekten baska ne yapabilirdim?? Burada adam gibi calisiyorum, adam muamelesi goruyorum.. Her toplum, layik oldugu doktorlara sahiptir. Sizi kimse zorlamiyor. siz bildiginiz gibi devam edin.. Ben sadece bana inanan, akli basinda insanlara yardim ederim.. Gerisi bana viz gelir tiris gecer.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2015 Saat 00:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|