Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirme_memede acı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemzirme_memede acı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmrlda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmrlda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: emzirme_memede acı
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 01:23
Merhaba hocam.ben ikinci oglumu kucagima alali 28 gun oldu.yani emzirme konusunda sizin sayenizde cok sey ogrendim ilk oglumda.aslinda her konuda bunun icin size minettariiim.sorum su:4 gun once sol memede bir aci agri hissettim.ogun onemsemedim fakat ertesi gun daha cok acimaya basladi bende foruma baktim tabi.bu konuda sicak havluyla kompres ve emzirirken masaj onermissiniz aynisini yaptim 2 gun boyunca.3.gun gecti gibi geldi fakat bugun yine ayni aci geri geldi bununla birlikte bende muthis bir usume hissi, halsizlik uyku hali ve heryerimde grip olur gibi agri var.bunu ilk gun grip sandim ama degilim hocam.dr a gidecektim fakât biliyorumki usg den girerler tomografiden cikarlar korktugumda yanima kalir.hocam antibiyotige gerek varmidir sut kanali tikanmasi midir ne yapmam gerekir bana yol gosterirseniz cok mutlu olurum.bu arada emzirme esnasinda degil dokundukca aciyan bi durumum var birkac gun once sertlik vardi ama simdi daha az.zamaninizi aldim simdiden tesekkurler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 01:51
EGER: Gogusunuzu ellediginizde, sicaklik varsa, kesin antibiyotik gerekir. Aug..tin 1gram, gunde:2x1 alin ve sut vermeye devam edin.
Yukarı Dön
esmrlda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmrlda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 03:06
 Hayir hocam memede ates yok bunu surekli kontrol ediyorum her iki memede ayni sicaklikta kizariklik ve ates yok o bolgede.yine de antibiyotik gerekir mi yoksa sicak kompres sonrasinda masajla emzirme yada sagma yapmaya devam edersem gecer mi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 18:21
Antibiyotik gerekmez, sicak kompres ve masaj-sagma yeterlidir. Birde agri, meme ucunda ise, Anestol pomat agrisina iyi gelir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.