zymafluor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Emir Yıldırım
Üye Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 16:03 |
Hocam merhaba bugun tam uc tane eczane gezdim zymafluor bulmak icin birinde buldum alacaktin tam eczacı bayan bana icinde sodyum florur oldugunu soyledi ve florur kansorejen bi madde dedi kullanmani tavsiye etmem dedi bende zaten turkiyede saglik bakanligi yasakladi dedi bende madem yasak niye satiyorsun dedim" yani bilmem ki " diye cevap verdii bana almadim baska eczaneye gittim ordada satilmadigini siparis üzeri getirebildiklerini gerekmedikce kullanma dediler baska bir eczanede bana eger çocuk zor dis cikartiyorda ve bayagi bir zorlaniyorsa kullanabilirsin dis minelerini kuvvetlendirir dedi ama genede biraz arastirin dedi kafam allak bullak oldu size danismak istedim siz yegenime vermistiniz kullanmisti hic birseyde olamadi hocam cevabinizi dort gozle bekliyorum tesekkurler
|
|
Emir Yıldırım
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
|
Hocam bu arada eski mailleri de okudum pisman oldum keske alsaydim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
NE BEKLIYORSUNUZ??? Gidin alin!
|
|
Emir Yıldırım
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
|
Tmm hocam yarin hemen temin ediyorum
|
|
Emir Yıldırım
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
|
Hocam merhaba bu sefer yegenim adina bir sorum olacakti kendisi 7 yasinda hocam 4yasinda dil ve konusma bozukluğu teshisi kondu kensisine bir suru cerrahtan gecti heyetten gecti konusma bozuklugu dendi ve terapi almasi gerekiyordu uc sene aldi terapi gectigimiz ay bitti terapist yardimiyla bayagi yol katetti bu arada annesi anaokuluna verdi cocuklarla iletisim kursun dili acilsin diye kimi doktor girtlaktan geliyor dedi kimisi birsey yok duzelir dedi ornegin anne yerine anna diyordu bebekkende enfeksiyon gecirmisti kaninda mikrop vardi hocam birde terapis bize kucukken orta kulak iltihabi gecirdigini ve bizim farketmedigimizi söyledi orta kulak iltihabinda cocuk sesleri uğultulu duyar dedi bu yuzdende harfleri boyle cikariyor konusmayida boyle ogrenir dedi hocam bu dogrumu eski maillere baktim ama birsey bulamadim cevabinizi dort gozle bekliyorum hocam bu arada tam 7 yasindaki bi cocuk gibi net konusamiyor hala daha bazen ben anlamiyorum acikcasi
Düzenleyen Emir Yıldırım - 12 Şub 2015 Saat 13:41 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
febaa2'nin soyledikleri, o palavraci doktorlar ve cahil terapistten cok daha yararlidir... Orta Kulak iltihabi ile alakasi yok..
Egitim ve sizin cabalariniz SART... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|