Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymafluor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzymafluor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emir Yıldırım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emir Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zymafluor
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 16:03
Hocam merhaba  bugun tam uc tane eczane gezdim zymafluor bulmak icin birinde buldum alacaktin tam eczacı bayan bana icinde sodyum florur oldugunu soyledi ve florur kansorejen bi madde dedi kullanmani tavsiye etmem dedi bende  zaten turkiyede saglik bakanligi yasakladi dedi bende madem yasak niye satiyorsun dedim" yani bilmem ki " diye cevap verdii bana almadim baska eczaneye gittim ordada satilmadigini  siparis üzeri getirebildiklerini gerekmedikce kullanma dediler baska bir eczanede bana eger çocuk zor dis cikartiyorda ve bayagi bir zorlaniyorsa kullanabilirsin dis minelerini kuvvetlendirir dedi  ama genede biraz arastirin dedi kafam allak bullak oldu size danismak istedim siz yegenime vermistiniz kullanmisti hic birseyde olamadi hocam cevabinizi dort gozle bekliyorum  tesekkurler
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emir Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 18:50
Hocam bu arada eski mailleri de okudum pisman oldum keske alsaydim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 19:24
NE BEKLIYORSUNUZ??? Gidin alin!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emir Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 20:08
Tmm hocam yarin hemen temin ediyorum
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emir Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 13:37
Hocam merhaba bu sefer yegenim adina bir sorum olacakti kendisi 7 yasinda hocam 4yasinda dil ve konusma bozukluğu teshisi kondu kensisine bir suru cerrahtan gecti heyetten gecti konusma bozuklugu dendi ve terapi almasi gerekiyordu uc sene aldi terapi gectigimiz ay bitti terapist yardimiyla bayagi yol katetti bu arada annesi anaokuluna verdi cocuklarla iletisim kursun dili acilsin diye kimi doktor girtlaktan geliyor dedi kimisi birsey yok duzelir dedi ornegin anne yerine anna diyordu bebekkende enfeksiyon gecirmisti kaninda mikrop vardi  hocam birde terapis bize kucukken orta kulak iltihabi gecirdigini ve bizim farketmedigimizi  söyledi  orta kulak iltihabinda cocuk sesleri uğultulu duyar  dedi bu yuzdende harfleri boyle cikariyor konusmayida boyle ogrenir dedi hocam bu dogrumu eski maillere baktim ama birsey bulamadim cevabinizi dort gozle bekliyorum hocam bu arada tam 7 yasindaki bi cocuk gibi net konusamiyor hala daha bazen ben anlamiyorum acikcasi 

Düzenleyen Emir Yıldırım - 12 Şub 2015 Saat 13:41
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 19:13
febaa2'nin soyledikleri, o palavraci doktorlar ve cahil terapistten cok daha yararlidir... Orta Kulak iltihabi ile alakasi yok..

Egitim ve sizin cabalariniz SART...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.