|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
kuzeyemine
Üye
Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kuzeyemine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: orta kulak iltahabıGönderim Zamanı: 06 Şub 2015 Saat 22:10 |
|
sayın kadir tuğcu.selamlar.size ilk defa yazıyorum.diğer anneler gibi hem aklım karıştı hemde oğluma kullandığım gereksiz bir dünya antibiyotikten dolayı çok üzgünüm.benim beş yaşında bir oğlum var.geçen kış ilk defa orta kulak iltahabı oldu.kbb uzmanı geniz eti olduğunu ameliyat olması gerektiğini söyledi.üç şişe farklı antibiyotik kullandıktan sonra iyileşti.bu kış aynı sorunu yine yaşadık.yaklaşık bir aydır orta kulak iltahabımız var.ilk muayenede klamoks 400 verildi.bitirdik kontrole gittik.hiç geçmediğini diğer kulağındada oluştuğunu söyledi doktorumuz.bu defa augmentin es 600 yazdı.kullanmaya başladıktan dört gün sonra oğlum ateşlendi.tekrar gittik.bu defa iğne novosef yazdı.alerjisi olabilir diye almadım.oda zinnat 250 yazdı.zinnata başladık ateşimiz hiç düşmedi aksine arttı.acile götürdük.novosef ibufen karışımı iğne yapıldı.ateşi düştü o anlık.zinnata devam.bitince kontrol dedi doktor.ateşi iki gün bi düştü bi çıktı.ilacımız bitti ve kontrole gittik.kulağının geçmediğini KBB uzmanına götürmemi söyledi.götürsem ameliyat diyecek.ne olur yol gösterin.ameliyat taraftarı değilim.ne yapmalıyım |
|
![]() |
|
kuzeyemine
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kuzeyemine
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2015 Saat 23:24 |
|
Düzenleyen kuzeyemine - 08 Şub 2015 Saat 14:16 |
|
![]() |
|
kuzeyemine
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kuzeyemine
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 00:18 |
Düzenleyen kuzeyemine - 08 Şub 2015 Saat 14:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 00:41 |
|
Gunde; 80'e yakin sual sorulursa, ancak sira gelir.. Birde, ben Arizona'dayim, aramizda 9 saat fark var.
Baya iyi kaziklar yemissiniz... Yapilan butun isler ve verilen butun ilaclar, sizi biktirip, ameliyati kolay kabullenecek hale gelmeniz icindir.. Butun iaclari birakin, sadece Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. Kulak agrisi olursa, sadece Iliadin DAMLA, Serum fiz yerine kullanin. eski mailleri ve ilk sayfadaki makalelerimi okuyun. Kulak problemlerinde, cocugun sirt ustu yatarken Iliadin kullanilmasi gerektiginden, spreyler bir ise yaramaz, illaki damlasi gerekir. |
|
![]() |
|
kuzeyemine
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kuzeyemine
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 10:06 |
|
kadir bey çok teşekkür ederim.zaten bütün gece diğer yazılarınızı okudum.bin defa pişman oldum.kulağı ağrımıyordu zaten ilk gittiğimde.sadece kaşınıyordu.omuzuma yada koltuklara sürtüyordu.acaba kulağımı ağrıyor diye götürdüm.sol kulağını sürtüyordu.sağda çıktı.anlamadım nasıl oldu.sonra bi sürü ilaç.bu arada kimse burnunu açık tutun demedi.sadece antibiyotik verildi bol bol.birde ben iki aydır vita glucan kullanıyorum bağışıklığı güçlensin diye.çok zayıfladı üç şişe antibiyotik kullandık.aradada iğne.çok üzgünüm.umarım tamiri mümkün olmayan hasarlar vermemişimdir çocuğuma.tekrar teşekkürler.ilginiz alakanız için.bişey daha bal limon nasıl vericem.bir kaşık bal yarım limon şeklindemi karıştırarak?
|
|
![]() |
|
kuzeyemine
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kuzeyemine
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 10:25 |
|
birde son ateşlenip gittiğimizde boğazı kızarmış dedi.onun için iğne yazdı.acaba ateş boğazındanmı oldu.kulakla alakası yokmu?zaten kulak iltahaplıydı ikinci enfeksiyonu almış dedi.tekrar ateşlenirse bactirim vereyimmi.yani bu tür durumlarda ne yapmalı.ayrıca akşamlarısıngulaır çiğneme tableti kullanıyoruz.kuru bir öksürüğü vardı hasta olmasa bile öksürük olurdu.havlar tarzı öksürük.o tableti kullanmaya başladıktan sonra kesildi.hatta ben bir kutu kullandım bir daha almadım.dr.kızdı sen ilacı bıraktığın için hasta olmuş dedi.doktor mayıs ayına kadar kullan dedi.siz ne dersiniz.devammı?
|
|
![]() |
|
kuzeyemine
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kuzeyemine
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 15:48 |
|
serum fizyolojik bir tüp iki burnuna sıktım hocam.illiadinde damlatmalımıyım?
birde üç gündür balgamlı öksürüğü var sık değil ama neden öksürüyor anlamadım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 18:56 |
|
SAKIN; Oradaki Cocuk doktorlarinin verdigi HICBIR ilaci kullanmayin...
SAKIN: Singulair, VitaGlucan gibi uyduruk ilaclari kullanmayin. Singulair; sadece, Kronik Astim hastalarinda, "astim nobetlerinin" arasini acmak icin kullanilir. Griplerde kullanilmaz.. Ama ne yaparsinizki, bu ilacin firmasi doktorlara o kadar muazzam rusvetler veriyorki, artik her oksurene verilir hale geldiler. Ventolin, Onceair, Singulair gibi ilaclar; ASTIM ILACIDIR..... Oksuruk ilaci degil.. KAZIKLANIYORSUNUZ!!! Iliadin; sadece kulak agrisi oldugunda kullanin. Burun tikanikliginda, Serum fiz ile idare edin. Vicks veya ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|