|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2015 Saat 19:30 |
Kadir Bey merhaba
4 yaşındaki oğlum 1 hafadır gripliydi. klasik burun akıntısı genizde balgam ve öksürük. ateş olmadı hiç ilaçta vermedim tabi.2 gün önce yanağında sivilce çıkıyomuş gibi kızarıklıklar başladı ertesi gun iki yanağındada oldu.bugün ise tamamen ağız cevresi ve cene nokta nokta kızarık.ellerinde ve ayaklarındada hafif şekilde kabarıklıklar yüzündekiler kadar belirgin değil. ağzının içinde de yara var.ben daha önce sizin mesajlarınızda okumustum el ayak ağız hastalığı diye hemen aklıma o geldi. hiçbişey vermedim ama yüzündekiler özellikle cene kısmı çok kaşınıyo tabi eli gidiyo sürekli.o kaşıntıları rahatlatmak için bir öneriniz var mı? ayrıca teşhisim doğrumudur? foto gönderiyorum..şimdiden teşekkür ederim..bu arada dün birazcık ateş olmuştu o kadar.bide çok keyifsiz kaşıntılardan..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim bekliyorum.
|
|
![]() |
|
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
kadir bey aceleden fotoyu göndermemişim:( geç oldu biraz.çok sıkıntılıyız çok acıyo diyo ağlıyo ağzını açamıyor:(çok dirençlidir normalde ilk defa bu kadar ağlayıp sızlıyor..doktora götürmüyorum tüm baskılara rağmen..sizden haber bekliyorum..teşekkürler.. bu arada el ve ayakta fotoğrafta görülcek adar bişey yok hafif benek benek kabartı dikkatli bakınca görünüyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mikrop kaptirmis... Thiocillin pomat, gunde 3x1 surun. Yikandiginda, ilaveten surun.
Dikkat edin, bulasicidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|