|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emir Yıldırım ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2015 Saat 06:06 |
:( merhaba kadir bey konuya nerden baslasam bilemedim bit hafta once sekiz aylik bebegime kurup teşhisi konuldu hava verdiler ve bir tanede igne yaptilar ayriyetten peditus ve ventolin verdiler eczaneden almaya gidince sasirdim cunki ventolini genelde astim hastalarinin kullandigi biliyorum sasirdim ama almak zorundada kaldim acikcasi seneler once yegenimede siz kurup teshisi koymustunuz ama bu tur ilaclar vermemistiniz simdi hocam sizin dediginiz uzere ben ilaclari kestim vermiyorum cunki bebegim oksurukten bogulmak uzere balgami var atamiyor yemeden icmeden kesilmis durumda hocam ben bal limon ve zencefilli karisim vermek istiyorum bebegim sekiz aylik 9.860 kg bir yasina kadar bal vermeyin diyorlar nasil yapmam gerek ne sekilde vermeliyim yada vermemelimiyim bilemedim yardiminizi bekliyorum hocam simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bal ile ilgili uydurma bilgileri benim yazilarimdan okuyun. Verebilirsiniz.
Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. SAKIN: Ventolin, hele Peditus ASLA vermeyin.. Peditus, tam tuzak ilactir... Oksurugu kestigi icin, aileler matah bir is yaptiklarini sanirlar.. Halbuki, oksuruk kesildigi icin, baslarina sonradan ne isler aciliyor, HABERLERI YOK!!! Bu tip doktorlardan UZAK DURUN.. |
|
![]() |
|
Emir Yıldırım ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Tesekkurler hocam bugun kontrol amacli goturdum hava verdiler gene ayni igneyi yaptilar doktor balgamin girtlaginda oldugunu ilaclari uc gun daha kullanmam gerektigini soyledi ama ben vermiyorum hocam hemen bal limona baslicam sagolun tekrar tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Italyanlarin boyle doktorlar icin soylenmis guzel bir laflari vardir.
"Stronzia bestiale". |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Eski mailleri okudum kurup uc gunden fazla surmez demissiniz hocam bir hafta olduki bn gene bebegimde agladigi zaman havlama tarzinda bie ses duyuyorum bu sekilde bu ses kurup haricinde hangi hastalikta duyulur ikinci defa igne yaptilar zarari varmi acaba kortizonlu mu bu igneler hocam simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Krup degil, bosuna yapildi.. Evet, Kortizonlu igne..
Bir memlekette, Tip egitimi ne kadar palavra ise, Kortizon kullanimida o kadar fazladir... Ters orantilidir.. O kadar soyluyorum, boyle; oksuruk, nezle, hirilti nedenleri ile Turk doktorlarina, gitmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Şub 2015 Saat 17:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Hocam ne yapacagimi nereye goturecegimi sasirdim birsey diyorlar inaniyoruz bizde anne olarak uyguluyoruz birde hocam bebegim bes ay kadar anne sutu aldi bebelac diye bir mama veriyorum dvam mamasi icmiyor bir turlu kasikla veriyorum yiyor biberonla icmiyor suyu iciyor ama mamayi icmiyor ne yapmam gerek siz yegenime altinci ayinda normal sut baslamistiniz bnde versem normal pastorize sut birsey olurmu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal; "Kutu sutlerine" baslayin, soguk verin. Su yerine sut icsin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|