|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 19:34 |
Hocam Merhaba 35 aylık oğlum var sık sık dil o beyazlılar Sanko bir tabaka var ve ağzı kokuyor. Karbonatli su ile 1 2 kez siliyorum geçiyor bi kaç güne sonra tekrar ediyor neden olabilir hocam ? Beyaz tabaka ama sadece dilde. Ne yapabilirim ? Yada neyi yanlış yapıyorum ? Simdiden Teşekkürler hocam.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz???
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.hizliresim.com/Eb6o4n.jpg
Düzenleyen lagrima - 01 Şub 2015 Saat 22:29 |
|
|
|
![]() |
|
Yukleyemedim hocam :( deniyorum ama olmuyor bir türlü dilinde beyaz tabaka var sık sık oluyor biraz önce Karbonatla sildim baya azaldı ama gene oluyor
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim geldi, NORMAL, hicbir sey yok... Gordukleriniz, "Dil tad papillalari"
|
|
![]() |
|
Karbonatla sildim o sebeple normal görünüyor hocam. Ama silmesem tabaka oluyor . Yanagında gene yara çıkmış biraz önce gördüm aft mi bilemiyorum neden olur hangi bölüme götürsem ?
|
|
|
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/md7ORY.jpg
|
|
|
|
![]() |
|
Yanağını kırmızı iltihaplı gibi foto da pek belli olmuyor ama
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|