|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2015 Saat 10:34 |
oğlum 11 yaşında havlar tarzda öksürdüğü için dün sabah acile götürdüm decort iğne yapıldı diğer verdiği ilaçları almadım nezle grip gibi zaten evde hallediyoruz dün rahat geçti yalnız akşam 4 ten bu saate kadar aralıksız öksürdü herşeyi yaptım limonlu bal serum fizlojik çocuk öksürmekten mahvaldu 5 6 saattir bu durumda ne yapalım ateş filan yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Decort kullanmasini nihayet ogrenebildiler, cok sukur.
sikintili 3 geceyi yasamayacaksiniz ama, siradan nezle hali; 2-3 hafta kadar surecek, normaldir. Sabirli olun, Sahtekar doktorlarin verdikleri, Aferin, Peditus, Kongest, Ventolin, gibi suruplari ve Nasonex, Flixotide gibi Kortizon spreylerini, SAKIN kullanmayin. |
|
![]() |
|
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Decort yapilinca yine tablo degismedi Kadir bey havlar tarda ve surekli oksuruyor dun doktor sudafed verdi ama ben almadim 6 yildir evimize sokmuyorum dili disarda havlar tarzda surekli oksuruyor o yuzden size sormak istedim bu defa saskin oldum normal nezle grip halini almadi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Hocam duruma ateste ilave oldu zaturre geliyor aklima ilk gozden kacirmam insallah larenjit sonrasi nezle grip durumunda ates gorulur
mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaturre niye olsun?? Zaturre asilari yapilmadimi???
Gripli devre ve oksuruk, 2-3 hafta surecek... Bizim "havlar tarz" dedigimiz oksurugu, muhtemelen bilmiyorsunuz.. Degisik bir tablo olusursa, bir kan sayimi yaptirin. WBC:14.5 ustu gelirse, antibiyotik baslariz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Haklısınız aşıları yapıldı larenjit öksürüğünü biliyorum çok yaşadık çünkü bugün tekrar çocuk doktoruna götürdüm oda larenjit dedi bu kadar uzun sürmemesi lazım dedi ateş devam ediyor baş agrısıda eklendi tepe kısmında öksürken artıyor ben kan sayımı istedim ama doktor bagazda kızarıklıkta var benim kanımca bakteriyel dedi antibiyotik verdi durumuna göre başlıycam hem laranjit hemde bakteriyel demesi kafamı karıştırdı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Merak etmeyin, o doktorun kendiside bilmiyor, popodan salliyor..
Agizda pis bir koku ve dilde pas yoksa, antibiyotik vermeyin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|