|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 23:30 |
Merhaba hocam. Kızım 6 aylik. 2 gündür ne yese kusuyor. Kusmugunda mukus var gibi yapiskan. Istahsiz. Emedur fitil 100mg yarısını verdim. Etkisi olmadi. Ishali yok. Acaba domuz gribi mi dedim ama Kakasi hardal rengi ve kati kivamli. Su an zaten grip. Anne sütü ve ek gida (muhallebi, meyve) yiyor. Ne onerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 gun; Bactrim surup; gunde:2X yarim olcek (2.5ml) verin..
|
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarin hemen başlıyorum hocam. Neyi var kızımın acaba? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya gidalarla bir mikrop aldi, Bactrim iyi gelir,
Yada Domuz Gribi geciriyor, Bactrim; "Immunomodulator" etkisi ile iyi gelir... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dün öğlen bactrim Başladim. Kızımda içinde mercimek büyüklüğünde siyah yumuşak taneleri olan kaka yaptı. Sulu ve hardal renginde. 1 kez oldu diye onemsemedim.
Bugün de aynı kaka dan yaptığı için tedirgin oldum. Bugün hiç ek gida vermedim. Dün de sadece muhallebi yemişti. Korkmamiz gereken bi durum var mi hocam?
Düzenleyen selcen - 06 Oca 2015 Saat 17:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, yok.. Okumaya devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|