|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 21:59 |
Sevgili hocam
Tekrar mutlu ve saglıklı yıllar dilerim. Hırıltılı nefes alıp verme en fazla nekadar sürer Uzun süreli durum çocukta bir kusura hasara sebebiyet verirmi? Saçma bir soru olacak ama sağlık ocağında ki doktor cigerlere inmiş dedi bu ne demek cigerlere inen ne? Biz 2 aydır iyileşemedik verilen ilaçlarıda neredeyse hiç kullanmadım.... İliadin serum fiz ve vicks krem kullanıyorum. Sevgıler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virusler atilana kadar ve viruslerin yaptigi hasar tamir olana kadar surer.
Mikroplarin akcigerlere inerek yaptigi hastaliga; Zaturre denir.. 1- Klasik Zaturre, bakterilerle olur, Antibiyotiklerle tedavi olur... Asisi oldugundan, 10 seneyi geckin gorulmuyor. Gorulenlerin ve Zaturre denilenlerin tamami sahtekar doktor teshisidir. 2- Gripler, goguse inerse, "Bronsiolit" veya "Lober Pnomoni" denilen durumlar olur, tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesirler. 3- Sarlatan doktorlarin verdigi ilaclarla olur.. Gripli hastaya: Aferin, Peditus, Ventolin, Asist,Sudafed, Actifed, Zaditen ve benzerleri verilerek, hastalik suni olarak; "cigerlere indirilir".. Bir Prof.'un uydurdugu: "Istanbul Bronsiti" bu olsa gerek!!! Siz sadece;Serum fiz, sicak su buhari kullanin.. |
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Off yeni yıldan aklı başında mesleginin erbabı işini seven bir doktor istedim vatana millete hadi hayırlısı
sevgilerimle
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu arada doktor Aferin sudafed ve mukotik verdi o halde bunları çöpe atıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle, VE, bir dahada ne sebeple verirlerse versinler sakin almayin, eve bile sokmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
hocam hırıltı gecmedı dıye annem cocugu saglık ocagına goturmus
Alerjık demısler ve Doxafin şurup vermiş vermelimiyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En basa donun ve yazilanlari tekrar okuyun. Verilen ilac, Astim ilacidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Hocam merhaba hıcbır ılac vemıyorum
denız suyu ve ıc gun ılıadın uyguladım hırıltımız hıc gecmedı gece agzı acık uyuyor horluyor hırıltının uzaması normalmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|