|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2015 Saat 21:40 |
Hocam 23 aylik bir kizim ve 20 gunluk bir oglum var. Kizim icin kati gidalara basladigimizdan beri yemek bizim icin bir sorun. Ne taklalar attim simdiye kadar birseyler yedirebilmek icin. Biraz kucukken en azindan oyunla vesaire agzina sokuyordum ama simdi bilinclendi, istemedigi birseyi asla agzina almiyor. Ben artik hergun yeni birsey denemekten biktim.
Aksam 8 gibi 300ml sutunu icip yatiyor. O kadar saatten sonra sanah kalktiginda yinede bisey yemek istemiyor. Bekliyim iyice aciksin 9 da kahvalti vereyim diyorum yine cok cok az yiyor. Ogle yemegini uyumadan once vermek istiyorum. 12 de uyudugu icin 11:30da oglen yemegi vermek istiyorum ama onda da pek basarili olamiyorum. Belki de biliyor, yemese de ogle uykusuna yattiginda biberonu gelecek (300ml sut). 3'de kalktiginda ac olmuyor, sutten dolayi sanirim. 6 gibi aksam yemegi verdigimde bazen yiyor biraz bazen yemiyor. Biraz karisik biraz uzun aciklamaya calistim hocam ama bu ara ozellikle cok stresliyim. Stresimin kaynagi ne yeni dogan bebegim ne de yorgunlugum. Tek stresim hayatimda diyebilirim; kizim istahsizligi. Dusunuyorum acaba sutun programda yerini mi degistirsem. Bana onerebileceginiz yemek saatleri vs var mi? Saygilarimla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz ustune dustugunuz icin oluyor. Kendi haline birakin, hemen duzelir. Kilosunu yazmamissiniz; 11.5kg ve uzeri ise, bosverin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|