Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeği sanırım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeği sanırım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı superisi82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeği sanırım
    Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 01:29
ıyı akşamlar dr bey oğlum 7 yasında ıkı gundur sırtında bır ıkı kızarıklık vardı kaşınıyordu bugun sırtındıda kı kızarıklıkların cogaldıgını gordum kolunda ve bacagında da  bır ıkı tane var içi su dolu gıbı bır kaçının sanırım su çiçegi dr goturmedım daha yenı fark ettım  gerek varmı goturmeye cok kaşınıyo bir ilaç önerebilirmisiniz nasıl bir yol izleyeyim yardımlarınız için çokk teşekkür edrımm....
hayatımın anlamı oğlum ...
Yukarı Dön
superisi82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı superisi82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 17:50

< ="" name="forumCodes" value="True" ="" ="21">Açık Forum Kodları Mesaj Formatı
  < ="" name="signature" id="signature" value="True" ="" ="22">İmza Göster   < ="" name="email" id="email" value="True" ="23">Cevap geldiğinde E-posta ile uyar 
dr bey bugun tatıl oldugu için dr goturmedım ezcacı  ovadril losyon ve doranit 2.5mg 5 ml surup verdı  eczacı tatlı yedırme dedı etraftanda yedırkı döksün dıyolar ne yapmalıyım banyoda yaptırayımmı  tesekkur edrımm
hayatımın anlamı oğlum ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 19:23
SAKIN; Ovadril losyonu kullanmayin... Sucicegin'de KULLANILMAYACAGI; Icinde bile yazar. AMA SIRF ILACI SATABILMEK ICIN, BU SAHTEKARLAR, GOZLERINI KIRPMADAN ILACI KAKALARLAR...

O ilaclarin, tamamini iade edin, onun yerine, Zovirax surup alin. 4 saatte bir ( 08:00,12:00, 16:00, 20;00,24:00); bir olcek (5ml) verin, 04:00'de vermeyin..
Sucicegi VIRUTIK bir hastaliktir, SEKER ILE NE ALAKASI VAR!!!!! Bunlarin tumu geri zekali aptallar.. Bu salakca iddialari diyenlere; aynen benim soylediklerimi iletin..Hicbir diyete gerek yoktur,ayricada, YIKANMAK, kasintinin en iyi ilacidir...Sadece; yikarken, kese-lif kullanmayin, bebek yikar gibi sampuanla, elinizle yikayin.

Etrafinizdaki bu aptal eczacilar ve millet ile isiniz cok zor... Zaten bunlarin yuzunde, Turkiye hala Avrupanin en cok bebek-cocuk olumlerinin oldugu tek memleket.. En fakir Avrupa ulkeleri bile bizden kat-be-kat daha iyiler zira oradaki halklar, boyle geri zekali degiller...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2015 Saat 19:25
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.