|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nurkiz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gece ateşiGönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 10:40 |
|
Hocam, oğlum 2 yasinda ve 3 gündür geceleri atesleniyor.. Daha önce size yazmistim, 14 aylikken havale geçirdiği içinkorkudan yatmadan biraz oönce fitil veriyorum.. Gece ateşi devam ediyor ama müdahale etmiyorum.. Uzerini de acmiyorum.. ara ara terliyo ve sabaha doğru ateşi düşmüş oluyor.. Nadiren öksürüğü var ve burnu yeşil akiyor.. Limonlu bal, ser fizyolojik harici bir şey yapmiyorum.. Ama aksam olduğunda bu ateş neden cikiyor anlayamadik..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 21:43 |
|
Grip geciriyor, sonuna gelmissiniz. Eski soru-cevaplari ve "Alt Forum" yazilarini okuyun.
|
|
![]() |
|
nurkiz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 14:16 |
|
Hocam, bu uç günlük ateşin ardından ara ara oksuruk baslamisti ama uç gündür havlar şekilde öksürüğe çevirdi.. Bugün çok artti.. Yatinca artiyor.. sicak buhara tutuyorum iyi geliyor gerçi sonra yine öksürüğe devam.. Serum fizyolojik, limonlu bal ve vicks harici bir şey yapmiyorum.. Eski mesajlardan okuduğum kadarıylabu sşekilde yapicam, doğru mudur..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 22:56 |
|
Dogru..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|