|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 17:22 |
Değerli hocam,
Oğlum 4 yaşınd bu sene anasınıfına başladı bir ay sonra grip oldu ateşlendi her zaman uyguladığım üzere doğal şeylerle atlattık serumfizyolojik+coldmix+ballılimonlubitkiçayları çok şükür oğlum çok hasta oşan bir çocuk değil hep nezle olur bu ikinci ateşlenmesiydi neyse hastalık geçti derken tam bir ay sonra kulak ağrısı ile uyandık zaten hep geniz akıntısı olan bir çocuk sürekli genzini temizliyor garip ses çıkarıyor hemen çocuk doktorımuza gittik ortakulak iltihabı dedi Cefnet+otrivepediatri+deloday+renogest verdi bunları kullandım dört gün sonra kulak tekrar ağrı yaptı Ben soluğu kulakburunboğaz doktorunda aldım ilaçları gayet güzel devam edin öyle hemen geçmez dedi ayrıca genizeti büyük ve kulakta sıvı var dedi biz üç gün kulak ağrısı yaşadık ağrı kesici verdim geçmeyince başka bir kulak burun boğazcıya götürdüm o da aynı şeyleri söyledi genizeti filmi çekti biz film falan görmedik işitme testi yaptı %20 azalmış dedi hatta hemen alayım ben bunu tüp takayım kulağa dedi biz koşarak kaçtık Daha sınra çok araştırıp ege üniversitesinden bir profesörden randevu aldım bu arada kulağımız iyileşti ama hala sabahları sancı şeklinde kulağına ağrı giriyor sadece sabahları öksürüyor kalkınca sonra öksürükte ağrıda geçiyor Son gittiğimiz doktor amliyatlık bir durum yok evet genizeti şu an büyük ama hastalık seyri olabilir kulaktaki sıvıda hemen geçmez takip edicez dedi on beş gün tavegly ve nazorex burum spreyi verdi ben ikisinide kullanmadım yazılarınızdan bildiğim için illadin üç gün serumfizyolojik kullandım kontrolümüz bir hafta sonr ne dicek bilmiprum şu an bazen sabahları sancı şeklinde kulağım acıyor diyor ama geçiyor hemen 1.siz bu durumumuZa ne diyorsunuz bugün tam yirmi gün oldu hala sabahları arada ağrıması normal mi sizce ameliyatlık bir durum söz konusu mu 2.dediğim gibi çok hastalanan bir çocuk değil ilk kez ortakulak oldu ilk kez antibiyotik kullandık hemen ameliyat olur mu Fikirleriniz bizim için çok değerli teşekkür ederiz... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Ilk defa Kulak agrisi oldugunda, o ilaclari kullanarak, zaten zemini hazirladiniz... Tabiiki agri tekrarlayacak, o ilaclar, kasten verildi.
2- Zaten butun bu ise yaramayan, "sarlatan" tedavilerin maksadi sizi biktirip Ameliyata razi etmek icindir.. 3- Son gittiginiz doktor, size guven vermek icin bu sekilde alttan almis ama bu "sahtekar' tedavilerin EN REZILI olan; Tavegyl ve Nasonex(Kortizon) spreyi vermiski, ameliyattan kacis olmasin. Allahtan kullanmamissiniz. 4- Bu durumunuza ne diyebilirim!!! Ameliyatin kosenizden dondunuz derim... Bir daha Kulak agrisi oldugunda, SADECE: Iliadin damla (sprey degil) kullanin 3 gun, gunde :2x2'ser damla, her iki buruna damlatin.. Her bir tarafa damlattiktan sonar basi o yone cevirin ve 2 dakika bekleyin. Bu konu ile ilgili soru-cevaplari okuyun... Doktorun acelesi varsa, Ameliyat tabiiki hemen olur.. Onumuz Yilbasi, masraf cok!!! |
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok çok teşekkür ederim hocam ilk kez ortakulak olunca birde ağrı geçmeyince panik yaptım o yüzden kullandım o ilacları iki gündür sabahlarıda ağrımıız yok çok şükür dilerim bir daha tekrarlamaz bundan sonra ne yapmam gerektiğini biliyorum saygılar sağlıcakla kalın hocam...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|