| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| ömer mirza   Üye     Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ömer mirza Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Anlam veremedim?(burun akıntısı) Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 11:34 | 
| 
   Kadir hocam tekrar merhaba;
 Bizim için rehber gibi oldunuz,nasıl bir insan yabancı bir ülkede dil bilmeden hiçbirşey yapamıyorsa bizde size sormadan hiçbirşey yapamaz olduk. Sorum şu 14 aylık oğlum uzun süredir burnu akıyor öksürük,ateş yok şuan bende çok kafaya takmıyorum ama yedirdiklerim sümükle beraber burnundan çıkıyor.Geçen gün pirinç pilavı yedi sümükle beraber burnundan geldi çok değil örneğin bir pirinç tanesi,kakaolu kek verdim oda aynı sümükle beraber kekte çıkıyor bu nasıl oluyor inanın çözebilmiş değilim.Sizin fikrinini almak istedim teşekkürler... Düzenleyen ömer mirza - 22 Ara 2014 Saat 11:36 | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 18:24 | 
| 
   Agizinin icini guzelce bir inceleyin. "Damak yarigi" olabilir.. Hatta bana agizinin , bilhassa damaginin resimlerini gonderin.. 
 Kucuk dilinin gorulmesi lazim. | |
|  | |
| ömer mirza   Üye     Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ömer mirza Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23 Ara 2014 Saat 09:48 | 
| 
   Kadir hocam çok uğraştık ama düzgün bir resim çekemedik.Ben elimle biraz yokladım üst damağını bi anormallik yok gibi kaşık sapıyla küçük dilinin resmini çekelim dedik olmadı timsah gibi zaten elini ağzına sokmaya gör hart diye kapıyor :)
 Hocam kilo alımı gayet iyi bunu başka türlü anlamamızın bir yolu varmı,yada bekleyelimmi biraz daha düzgün bir resim çekene kadar eğer yok ise geç kalınmışlığın bir zararı olurmu lütfen bizi bilgilendirin. | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23 Ara 2014 Saat 20:11 | 
| 
   Maalesef, bir doktora durumu anlatip, onun,"Dil basacagi" ile damagi incelemesini istemeniz iyi olur. Insallah, ne demek istedigimi anlayan az bucuk bilgili bir doktora rastlarsiniz. Sonucu yazin. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |