|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 09:26 |
Merhaba hocam oğlumun 3 gündür dudaginin içi ve dili yara aft gıbi ama dudaginin iltihaplanmis da 3 gü dur ne yemek yiyor ne süt iciyor çok bitkin ve sürekli ağlıyor acıyor diye. Dr götürdüm açmadı ağzını çok ağladı ama bakamadı doktor. 33 aylık suan ve daha kötü olmasından korkuyorum boğazına falan inerse yemek de yemiyor süt te icmiyor ne yapabilirim hocam ? Sprey jel varmış eczaneye sorup kullansam mi?
Düzenleyen lagrima - 22 Ara 2014 Saat 09:29 |
|
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kloroben aftojel ve bi karışım verdi daha kullanmadım perspektif okudum 12 yaşından küçüklere kullanmayın diyor ne yapmalıyım?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta, bu sekildeki agiz yaralari; "Herpangina" denilen, Virutik bir hastaliktir. Tedavisi yoktur, 1 hafta kadar surer, ilk 4 gunu kotudur. Pyraldin surmeniz biraz rahatlatir.. Baska bir sey kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|