|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gamze56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 00:25 |
Doktor Bey merhabalar. Oglum 3600 gr dogdu suan 4 ayini doldurdu. 2 aylik iken 6400 gr idi simdi 7 kg. Yani iki ayda sadece 600 gr almis. Cok az emiyor ve sutum ilk aylar gibi gelmiyor. Ayrica 3 aydir atopik egzemayla mucadele ediyoruz. Bu durum gelisimini olumsuz etkiliyor mu bilmiyorum. Suana kadar hic mama yada ek gida vermedim. Egzemasinida dikkate aldigimizda ne yapmamizi onerirsiniz? Ek gida yada mama verelim mi? Vereceksek ne verelim nasil baslayalim? Iyi calismalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 200 gram FAZLASI var, daha ne istiyorsunuz???? Sutunuz gayet iyi geliyor, cocuk yasi buyudukce, daha kuvvetli ve hizli memeyi emdiginden, mamade kalis sureleri azalir, 2-3 dakikada isini bitirir, NORMALDIR... Memeye devam...
2- Bu aylarda, "atopic dermatit" OLMAZ, gorduklariniz, ASIRI SICAK tutmaniza bagli dokuntulerdir, odasi serin olsun, basi TERLEMESIN, ve her gun banyo yaptirin... 3- SAKIN; Ek gidalari, akliniza bile getirmeyin. Yazilarimi okuyun, ve ilerde basiniza gelecek SAHTEKARLIKLARA simdiden hazirlikli olun... |
|
![]() |
|
gamze56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elimizden geldigince sicak tutmuyoruz ustunu inceltiyoruz terletmiyoruz ama yanaklarinda ve kollarinda cikiyor kizariyor dokuntu ve kasinti yapiyor. Cok arttiginda ultralan suruyoruz ama nereye kadar surecek kortizonlu merhem bilmoyorum. Bu arada banyosunu nasil yaptiralim sampuan sabun filan kullanalim mi bir oneriniz var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her turlu sabun/sampuan kullanabilirsiniz. Dokunan/dokunmayan, ancak deneme/yanilma ile belli olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|