Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelisim yavasladi mi!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelisim yavasladi mi!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gamze56 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gamze56 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gelisim yavasladi mi!
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 00:25
Doktor Bey merhabalar. Oglum 3600 gr dogdu suan 4 ayini doldurdu. 2 aylik iken 6400 gr idi simdi 7 kg. Yani iki ayda sadece 600 gr almis. Cok az emiyor ve sutum ilk aylar gibi gelmiyor. Ayrica 3 aydir atopik egzemayla mucadele ediyoruz. Bu durum gelisimini olumsuz etkiliyor mu bilmiyorum. Suana kadar hic mama yada ek gida vermedim. Egzemasinida dikkate aldigimizda ne yapmamizi onerirsiniz? Ek gida yada mama verelim mi? Vereceksek ne verelim nasil baslayalim? Iyi calismalar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 18:04
1- 200 gram FAZLASI var, daha ne istiyorsunuz???? Sutunuz gayet iyi geliyor, cocuk yasi buyudukce, daha kuvvetli ve hizli memeyi emdiginden, mamade kalis sureleri azalir, 2-3 dakikada isini bitirir, NORMALDIR... Memeye devam...
2- Bu aylarda, "atopic dermatit" OLMAZ, gorduklariniz, ASIRI SICAK tutmaniza bagli dokuntulerdir, odasi serin olsun, basi TERLEMESIN, ve her gun banyo yaptirin...
3- SAKIN; Ek gidalari, akliniza bile getirmeyin.
Yazilarimi okuyun, ve ilerde basiniza gelecek SAHTEKARLIKLARA simdiden hazirlikli olun...
Yukarı Dön
gamze56 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gamze56 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 19:51
Elimizden geldigince sicak tutmuyoruz ustunu inceltiyoruz terletmiyoruz ama yanaklarinda ve kollarinda cikiyor kizariyor dokuntu ve kasinti yapiyor. Cok arttiginda ultralan suruyoruz ama nereye kadar surecek kortizonlu merhem bilmoyorum. Bu arada banyosunu nasil yaptiralim sampuan sabun filan kullanalim mi bir oneriniz var mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 20:26
Her turlu sabun/sampuan kullanabilirsiniz. Dokunan/dokunmayan, ancak deneme/yanilma ile belli olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.