|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
johnson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 12:21 |
hocam merhaba oğlum 6 yaşında yaklaşık 1,5 aydır belinde bir adet döküntü var.havuz için rapor almaya dr gittiğimizde döküntü için troysid krem verdi 15 gün kullandım bayağı bi hafifledi. Düküntünün sekli yuvarlakımsı etrafı kırmızımsı ortasıda pütürük fakat pulpul değilidi. Sonra devam etmedim havuz için tekrar gittiğimizde bu sefer o döküntü için alerji dedi ve locaid krem verdi bir hafta kullandım yok olur gibi oldu bırak dedi bıraktım fakat 4 gün sonra aynı yerde 2 adet kızarıklık oluşmaya başladı anlamadım ne oluyor o nedenle size göndermeyi doğru buldum . Hocam bu nedir? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
johnson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soliter Mastocytosis. Tedavisi YOKTUR, tedavisi; GEREKMEZ, kendiliginden DUZELIR...
|
|
![]() |
|
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim peki bu nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soliter Mastocytosis' dir...Turkce ismini bilemem...
Bazilari; Mayasil der, bazilari Temre der, der oglu derler... |
|
![]() |
|
hocam tekrar tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bunlardan bendede var hamileyken çıkmıştı doktor stresten dedi kortizonlu bi merhem vermişti geçer gibi oldu ama tekrar çıktı ve bir yerde değil belden üstümde çıktı halada var tekrarda doktora gitmedim bazen geçer gibi oluyo bazen çık belirginleşiyor madem tedavisi yokmuş tekrar doktora gitmeye gerek yok öyleyse...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizinkini gormedim ama, dediginiz gibi ise, oyledir.. Bu dokuntunun bir de, ufak kesecikler yapan, bir temas oldugunda kasinti baslayan cinsi vardir, Kortizon onlarda kullanilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|