|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yorgunanne1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgunanne1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 15:52 |
hocam 6 yasındaki kızımın 3 gundur kulak agrısı var ve iltihap akıyor devamlı iliadin kullandım sadece
halsiz burnu cok tıkalı bişey yemiyor saglık ocagına goturdum cefaks 250 ml dolven verdi siz kulak için bactrim diyosunuz hangisini kullanayım tesekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cefaks, SADECE, Kan yolu ile gidebildigi yerlere gider. Vucut sivilarina, GECEMEZ....Halbuki, Bactrim icindeki "Trimetoprim" antibiyotigi, "orta Kulak" sivisi icine en hizli ve fazla miktarda gecebilen bir ilactir....
Siz; Bactrim kullanin.. Cefaks etki etmedigi gibi, satihlardaki "Probiyotik" (yararli bakterileri) de oldurdugunden, vucut direncini azaltir... Bu tur ilaclarin verilmesinin sebebi; Sanki ellerinden gelen her turlu tedaviyi yapmislarda,artik ellerinden baska bir sey(!) gelmedigi icin, "Ameliyat SART" diyebilmek icindir. O Saglik ocagindakilere uyarsaniz, 6ay-1 sene icinde; Ameliyat konusulur olacak... Goreceksiniz!!! Bactrim yaninda; Iliadin de kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2014 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlumu kulak ağrısı için kbb ye götürdüğümde bize asef 250mg.antibiyotik yazdı. Bende bactrim yazmasını rica ettim. Bana bactrim genelde idrar yolu enfeksiyonlarında yazılır ayrıca bizim için 2. hatta 3.tercihtir dedi ve inatla acef 250mg. yazdı biz kullanmadık tabiki bu antibiyotiği.Nedir bu bactrim düşmanlığı anlamadım???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucuz ilac ve doktorlara hediye, Promosyon, rusvet vermiyor... Bu kadar basit.
Niye hep en pahali ilaci yaziyorlar saniyorsunuz?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|