|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esaz
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: anne sütüGönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 10:47 |
|
Hocam alt forumu okudum ama emin olamadım çünkü kızım çok küçük. Şu anda 25 günlük. 53 cm 3310 gr doğdu. Sutum çok az. Ilk ek gıda kutu sütü olsun demişsiniz. Ilk kızımda fazlasını dolaba bile atmistim. Şimdi 30 ml zor çıkıyor. Emiyor emiyor zor doyuyor. Uykusu var karni ac oluyor uyuyamiyor. Kakasi normal sert değil ama olsa daha içecek sütü iştahı emmesi iyi ama süt yok . Bugün mama alacaktım. Günde 3 litre su içiyorum durmadan bişeyler yiyorum süt olsun diye. Çok üzülüyorum hocam pes etmek istemiyorum. Süt neden yok hocam olmayacak mı ben napıyım bana anlatın lutfen. Bu duygu çok kötü.
|
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 18:47 |
|
Sutunuzun miktarini bilmek zor.... Supheleriniz varsa; Bir mama, deneyin. SMA tadi cok ahim-sahim olmadigi icin, hemen cocuk mama tiryakisi olmaz.. Bir 30ml verin bakalim alacakmi??
Alirsa, DAIMA, Anne sutunden sonra mama vermeye devam edin, tedricen, ogun sayisi ve bir ogundeki miktarlari arttirin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|