|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 23:05 |
Kızım 6 Yaşında hocam boğaz ağrısı Öksürük ateş sonrasında döküntü oluyor ve geçen sene çok şiddetli olmak üzere 3 kere bu senede 2. Yi yeni atlattık şu an ne ateş ne kırmızılıları var sadece deride yerleri belli döküntülerin cildi kuru biraz ve sadece boynunda bir soyulma var döküntülerin olduğu yerler iyileşene kadar götürmedim doktora anlamıyorlar çünkü dün gittik virütik döküntü dedi 15 gün 2* 1 allerset sonra gün aşırı akşam 1 ölçek verdi kurt ve parazitlerde döküntü yapabilir dedi bunu ilk defa duydum andozol bitinceye nidozol verdi kızımda bazı sabahları ağız suyu akıntısı oluyor diş gıcırdatması var ben bu ilaçları kullanayımmı sizin görüşünüz nedir Sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bogaz enfeksiyonlarindan sonra; Deride dokulmeler, soyulmalar olmasi, gecirilen enfeksiyonun; Streptokok oldugunu TEDAVI EDILMEDIGINI, ilerde basiniza isler acilacaginin isaretidir...
Atesli bogaz iltihaplari ile lgili yazilarimi okuyun... Streptokoklarin ozelliklerini ogrenin.. Birde, ilk sayfada; Yazarlar bolumunde, benim Eski yazilarim arasindaki; "Beta diye bir virus..." yazimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|