|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betul_okandan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı betul_okandan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 22:55 |
Kadir bey merhaba,
Her yazılanı sabırla ve itinayla cevapladığınız için size minnettarım! Üç gün evvel boğazımda hafif kaşıntı başladı ve kuru öksürüğe neden oldu. İki gün evvel gece boğazımın solunda yutkundukça ağrı hissettim. Sabah kalktığımda devam ediyordu. Burun tıkanıklığı yaşamıyorum. Fakat arada bir burnumda kaşıntı oldu ve hapşırdım. İşim nedeniyle de hasta olmamam gerekiyor. Neden böyle bir hata yaptım bilmiyorum ama doktora gideyim dedim (aile hekimi) bu dediklerimi anlattığımda bana illiadin sprey (!) ve theraflu yazdı. Prospektüsünü okuduğumda theraflunun hastalık belirtilerimi çok da desteklemeyen ilaç olduğunu gördüm; gribe bağlı ateş ağrı burun tıkanıklığı için etkili olduğu yazıyor bende bunlar yok zaten. İlliadini artık çok iyi biliyorum sayenizde ne için kullanıldığını. İlaçları içmedim. Bugün düğün çekimim olduğu için(fotoğrafçıyım) 1 adet gece 1 adet sabah tylolhot içtim (bilmiyorum bu yaptığım ne kadar mantıklıydı) Aslında iyi geldi. (Ya da ilaç sizin bahsettiğiniz gibi kandırma amaçlı öksürüğü azalttı) Arada öksürük oldu tabii. Akşama doğru sesimde kısılma başladı. Şuanda konuşmamaya gayret ediyorum. Arada bir de kuru kuru öksürme ihtiyacı duyuyorum sanki minik bir balgam varmış gibi; ama sinir bozucu bir kaşıntı nedenyle sık sık..Ne yapacağımı bilmiyorum. Üç bardak limonlu zencefilli tarçınlı zerdeçallı hlamurlu çay yapıp içtim bilmem faydası olur mu? Boğazıma baktığımda boğazım ve küçük dilimde kırmızı çizgiler var.. Bu arada fotoğrafçılığa başladığımdan beri özellikle mayıs ayı itibariyle öksürük krizine giriyordum. Hatta ilkinde yine sesim kısılmıştı. Doktor alerjik olabileceğini söyleyip "Aerus" ilacını vermişti. Onu içtiğim sürece hiçbir sorun yaşamıyordum ama sürekli içmek de beni korkutuyordu. Sonra bu problemi yaşadıkça içmeye başladım. Sonra fark ettim ki gelin başı yapılırken sıkılan sprey de öksürük krizine neden oluyor. Sizce ne yapmalıyım. Alerji testine girmeli miyim yoksa herhangi bir kan tahlili yaptırıp sizinle paylaşmamı ister misiniz? Sabrınız için çok teşekkür ederim. Duacınızım. Sevgiler..
Düzenleyen betul_okandan - 30 Kas 2014 Saat 00:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin o Allerji palavralarina kanmayin. Artik Turkiye'de HER OKSURENE, ASTIMLI veya Allerjili muamelesi yapilmaktadir
TylolHot'un ceremesini ertesi gun odersiniz... Tantum Verde sprey kullanin.. Agrinizi alir. Spreylerden UZAK DURUN... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|