|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nisansu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip mi?Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 15:04 |
|
Hocam 13 aylık oğlumun burun akıntısı ve öksürüğü vardı bu sabah burun akıntısı koyulasmaya basladi sizin dediklerinizi uyguluyorum devamli bu arada keyfi iyiydi fakat dün akşamdan beri huysuzlanmaya başladı bende sabah gribin sonu kulağına vurmuştur diye iliadin damla verdim ve sabah uyandığında beri nefes alıp verişi hızlandı yapmam gereken başla bişey varmı acaba hocam birde cold mix kullanamıyoruz hocam biz onu damlattigim gün oğlum hiç uyuyamiyor daha zor nefes aliyor acaba grip cigerlere mi indi bu durumda hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 18:21 |
|
Evet, Grip geciriyor, sakin doktora gitmeyin, kesin;Astim derler.
ColdMix yerine, gogusune Vicks surmeyi deneyin. 2-3 hafta surecek. Istirahat etmesi SART. |
|
![]() |
|
nisansu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 01:33 |
|
Hocam oğlumun ateşini düşüremiyorum 17:00da paranox fitil atmistim 20:00 da tekrar ateşlemeye başladı 22:00da pedifen sürüp verdim şu an tekrardan ateşi çıktı devamli huysuz illiadin damla kullanmaya basladim kulağını tutuyor birde ağlarken hocam bu arada öğlen kusmustu ve aşırı şekilde balgam attı şu anda öksürüğü ara ara uyanık ve yatarken kuru kuru oksurmeye başladı gripten mi yoksa kulak ağrısı mi tam anlayamadım normalinde bu kadar ateşi inatla olmuyordu gunde 2 kez ates dusurucu veriyordum yeterli geliyordu böyle inatçı ateşi 6. Hastalık ta yaşamıştık şimdi tedirgin olmaya başladım bu ateşten hocam bu arada zaten tam 3 haftadır bu şekildedir haftanın 2 3 gün ateşli 4 5 günü idare eder durumdayız. Verdiğiniz bilgilerden ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 18:16 |
|
NIYE dusurmeye ugrasiyorsunuz???? Ben 6 seneden beri ne anlatiyorum!!!
Gripler zaten; 4-5 gun ATES yaparlar.. Ates ile ilgili 3 makaleyi ve alt forum yazilarimi okuyun. Cok sik hasta olmasini istemiyorsaniz, fazla kalabaliga sokmayin, cok opturmeyin.. Cocuklar durup-dururken HASTA olmazlar..... Mikrop bulastigi icin hasta olurlar... Oyle; "Usutmekle, Nazar ile, Ceryan ile, Terlemekle" hastalik OLMAZ.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2014 Saat 18:17 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|