Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi?
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 15:04
Hocam 13 aylık oğlumun burun akıntısı ve öksürüğü  vardı bu sabah burun akıntısı  koyulasmaya  basladi sizin dediklerinizi uyguluyorum devamli bu arada keyfi iyiydi fakat dün akşamdan beri  huysuzlanmaya başladı bende sabah gribin  sonu kulağına vurmuştur diye   iliadin   damla verdim ve sabah uyandığında beri nefes alıp verişi hızlandı  yapmam gereken başla bişey varmı acaba hocam birde cold mix kullanamıyoruz  hocam biz onu damlattigim gün oğlum hiç uyuyamiyor daha zor nefes aliyor acaba grip cigerlere  mi indi bu durumda hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 18:21
Evet, Grip geciriyor, sakin doktora gitmeyin, kesin;Astim derler.
ColdMix yerine, gogusune Vicks surmeyi deneyin.
2-3 hafta surecek. Istirahat etmesi SART.
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 01:33
Hocam oğlumun  ateşini düşüremiyorum 17:00da  paranox fitil atmistim  20:00 da tekrar  ateşlemeye başladı 22:00da pedifen  sürüp verdim şu an tekrardan ateşi çıktı devamli huysuz illiadin damla kullanmaya basladim kulağını tutuyor birde ağlarken  hocam bu arada öğlen kusmustu  ve aşırı  şekilde balgam attı şu anda öksürüğü ara ara uyanık ve yatarken kuru kuru oksurmeye  başladı gripten mi yoksa kulak ağrısı mi tam anlayamadım  normalinde bu kadar ateşi inatla  olmuyordu  gunde 2 kez ates dusurucu veriyordum  yeterli  geliyordu böyle inatçı  ateşi 6. Hastalık ta yaşamıştık şimdi tedirgin olmaya başladım  bu ateşten hocam bu arada zaten tam 3 haftadır bu şekildedir haftanın 2 3 gün ateşli 4 5 günü idare eder durumdayız. Verdiğiniz bilgilerden ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 18:16
NIYE dusurmeye ugrasiyorsunuz???? Ben 6 seneden beri ne anlatiyorum!!!
Gripler zaten; 4-5 gun ATES yaparlar.. Ates ile ilgili 3 makaleyi ve alt forum yazilarimi okuyun.

Cok sik hasta olmasini istemiyorsaniz, fazla kalabaliga sokmayin, cok opturmeyin..

Cocuklar durup-dururken HASTA olmazlar..... Mikrop bulastigi icin hasta olurlar... Oyle; "Usutmekle, Nazar ile, Ceryan ile, Terlemekle" hastalik OLMAZ....

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2014 Saat 18:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.