1 aydır öksüren bebek |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
edaabca
Üye Kayıt Tarihi: 02 Nis 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 17:13 |
Merhabalar hocam,
Bebeğim 13 aylık 11 kg 79cm 1 aydır balgamlı öksürüyor.Yaklaşık 10 gündür çok iştahsız yemeğini zorla yediriyorum.Düzenli olarak serum fizyolojik+cold mix uyguladım odasında kettle kaynatarak buharlandırdım.Bunlara rağmen doktoru geçmediği için artık bricanyl şurup ve maclor 125 mg antibiyotik verdi.Geniz eti olan bir bebek bunlar geniz eti kaynaklı olabilir mi yoksa bronşiolit mi olmuş antibiyotik kullanmalı mıyım? En içten teşekkürlerimle
|
|
Oglum herseyim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Breh, breh breh!!!!! Bu yasta "Geniz eti" HA!!!! Hadi bakalim bunlarin arkasindan ne gelecek!!! Geniz eti ameliyati yapmaya kalkmasinlarda!!Bunlardan her sey beklenir.
SAKIN, ne denilenlere inanin, nede verilen ilaclari kullanin... Bakin; simdilik; Sahtekarligin 1. safhasindasiniz.. Bunlarlada iyilesme OLMAYACAK... Gene gideceksiniz, bu sefer size; Pulmicort, Nasonex gibi Kortizonlu spreyleri verecekler... Ondan sonrasi malum.... Eski mailleri okuyun... Hep bu sekilde basliyorlar size kandirmaya!! Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve SABIRLI OLUN.... |
|
edaabca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam bu bebek 3 aylıktan beri uyurken büyük insan gibi horluyor,hırıltılı nesi olabilir?Kistik fibrozisten mi şüphelenmeliyiz?Bir de şu an nefes alırken çok hırlıyor zamanla mı geçer 1 aydır böyle
|
|
Oglum herseyim
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yok canim oyle bir sey!! Kistik fibrosis icin, cok sik oksuruklu hastaliklar olacak, beraberinde gelisme geriligi olacak. VE SARISIN olacak...
Opturmeyin, sik sik Serum fiz ile burnunu temzileyin. |
|
edaabca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Size ne desem ne kadar teşekkür etsem az.Var olun!!
|
|
Oglum herseyim
|
|
edaabca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir Hocam Merhabalar,
Oğlumun öksürüğü kesildi iyileşti diye babannesine götürdük,onların evi sobalı,2 gündür aşırı bir burun akıntısı var,öksürüğü katlanarak geri geldi,nefes alırken hırıltı ve zorlanma var. zencefilli limonlu bal veriyorum,sık sık serum fizyolojik kullanıyorum cold mix uyguluyorum,başka ne yapsam geceleri uyuyamıyor bu çocuk. Bir de yabancıların bebekleri hep sokaklarda hiç hasta olmuyorlar bizimkiler sürekli hasta,neden? En derin saygılarımla,
|
|
Oglum herseyim
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
1- Aynen devam edin, yatis sekli biraz "dik" olsun. Odasi SOGUK olsun. Gerisi bildiginiz gibi..
2- Cocuklarda Zencefil kullanmayin, eski maillere bakin. 3- Yabancilarin; Turkler gibi abuk-sabuk korkulari, takintilari yoktur. Dogduklari gunden itibaren, patiksiz, takkesiz, ciplaga yakin sokaklarda gezerler. SADECE; onlarda bizdeki gibi, COCUK OPME ADETI YOKTUR... Birde; Hastaliklarin "Mikroplarla" oldugunu bilirler, Nazara, Usutme gibi gerzekce uydurmalara inanmazlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2014 Saat 19:58 |
|
edaabca
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tekrar merhaba,
2 gündür bebeğimde boğulurcasına öksürük başladı ve nefes almakta zorlanıyor ayrıca da solunum sayısı arttı.Doktora götürsem antibiyotik verecek napmalıyım hocam? Saygılarımla,
|
|
Oglum herseyim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|