|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 15:06 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Tukruk Kisti" hicbir sey yapmayin, kendiliginden kaybolacak...
|
|
![]() |
|
ÇİTOS ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Degerli hocam.oglumun dudaginda cikan sey de ayni boyleydi.onu kanatmis oglum yalayip isirarak.ucukmu diye sordugum-sizinde pyralveks sol.ònerdìģiniz sorumm...kuruyan dudagi yalamaktanmìki bu tukruk kisti.ilk kez duydumda.bilgilendirirseniz sevinirim.saygiìlarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isirinca patlar, icindeki "tukruk" akar, ama agrili oldugundan ben size soylemedim. Bosverin, ugrasmayin...
Agiz icinde; sadece buyuk tukruk bezleri( Parotis ve Cene alti bezleri) yoktur. Alt dudaginizi, eliniz ile cevirip, aynada bekleyip bakin, bir zaman sonra ufak "tukruk habbeciklerinin" ciktigini goreceksiniz. Bazen bu ufak bezlerden birinin ucu tikanabiliyor ve tukruk akamayip, oyle kabarciklar olusturuyor. |
|
![]() |
|
nilcey ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
hocam üstteki resim kızıma ait 4.5 yasında.dudağı halen aynı şekilde kasımdan beri.nedir hocam bu.internetten baktım çok kötü şeyler yazıyor. hangi bölüm bakar bu dudağa hangi dr a gidelim. çok korkuyorum. kan tahlili yeni yapıldı hemogram. kötü bir şey olsa çıkarmıydı. belli olurmuydu. hocam çok endişeliyim lütfen yardım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Internetteki tuzaklara dusmeyin.. Siz hic o yazilar icinde; 'onemsizdir' denilenini okudunuzmu? Hepsinde, sizi cagirirlar. Gidinki; bir guzel oysunlar sizi.
Oturun; oturdugunuz yerde. |
|
![]() |
|
peki ne hocam bu tükrük kisti ağrı yaparmı. ağrısı yok.kötü bişey olsa kan tahlilinde hemogramda çıkarmıydı.
Düzenleyen nilcey - 30 Oca 2015 Saat 19:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|