|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Batuder ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 20:19 |
Hocam iyi akşamlar oğlumun yanağına öpmek sonrası kalan kızarıklık var sanırım babasının sakal biyigindan oldu bi müddet kızarıklık geçiyor ama yeri hala belli birde kollarının büküm yerilerde kuru ve kırmızı derma olmuş yüzü diyende var bi merhem önerirsiniz ha birde hocam kulakları katlaniyo kepçe oolacak diye korkuyorumda buna yapılabilecek bir şey var mı teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle; opmekle, sakal-biyik ile kizarikliklar OLMAZ...Ancak, baba sizi optugunde sizde de kizariklik oluyorsa, onu ayrica konusuruz!!!
Cocugunuzdaki olay: Atopik dermatit'e benziyor. Gunde;2x1, Ultralan pomat surun. (gecene kadar) |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam araya giriyorum kusuruma bakmayın
acaba benim kızımın yanagindaki kizarikligin sebebi eşimin öpmesi olabilir mi?eşim beni opuncede kızarıklık oluyor... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir... Denemeden bilemezsiniz.. Opmesin yada tras olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|