|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2014 Saat 17:59 |
Hocam selamlar
Oglum 24aylik 1, 5 ay once yarim doz grip asisi oldu aradan 1, 5 ay gecti tarin 2.dozu vurdurucaz1, 5 ay gectigi icin tam bagisiklik saglanabilir mi acaba. Bir de oglum gecen kis da grip asisi oldu 1 ay ara ile yarim doz Bu sene tek doz olmasi gerekmiyor muydu doktoru yine yarim doz olacak diye iddia edince ses etmedim |
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk defa asi olacak 8 yasindan kucuk cocuklara; iki doz yarim-yarim yapiliyor... Cocugunuz gecen sene asi oldu ise (tek ve yarim doz oldu ise bile) bu sene TEK DOZ ve TAM DOZ asi olacak..
Siz 1.5ay once, yarim doz asi oldugunuz icin BASKA ASI YAPTIRMAYIN... Zaten bu seneki asi, gecen seneki Grip asisinin AYNISI oldugu icin, onemli degil... Hic olmasa bile olurdu. |
|
![]() |
|
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Anladim da hocam 1, 5 ay once yarim doz oldu simdi yaptirmazsam 2. Dozu tam bagisiklik olmaz??
Tabi gecen sene asi oldu yarim yarim tam doz Izaman son dozu yaptirmiyorum ise yaramaz yani gecen seneki korur diyosunuz??? Tesekkurler hocam |
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedigim gibi ... Haberim olsa idi, o 1.5 ay onceki asiyi bile yaptirmazdim... Gecen senenin ayni asisi...
Turk doktorlar bu asilarin kayitlarini tutmadiklari icin, benim soylediklerimi SOYLEYEMEZLER...Zaten, islerinede gelmez.. $$$$$ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|