|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
La.fem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 22:44 |
Dr bey merabalar. Benim kızım haftaya 6 aylık olacak ve bugün abisinden geçmiş olduğunu düşündüğümüz hapşuruk ve burun akıntısı başladı. Aile hekimimiz peditus verebilirsin demişti. Bir çay kaşığı kadar verdim. 1 saat sonra ellerinin içinden tutun da ayaklarının altına dek her yeri minicik noktalarla doldu. Kırmızı ve çipil çipil. İsilik gibi ama baş yok kabartı yok. Peditusun yan etkisi olabilir mi? Ateş halszlik yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Peditus'u kullanmayin. Hele 6 aylik bir cocuga olacak is degil... Doktorlar okumazlar, bari siz ilacin icini okuyun.
6. Hastalik olabilir!!! Onemli degildir. 2-3 gunde gecer. |
|
![]() |
|
La.fem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Evet prospektüsünü okudum vermeyecektm aile hekimine sordum verebilirsin detince verdim. Yine de içime sinmedi çocuk doktorumuzu aradım. O da vermeyin dedi ama vermiş bulundum. Umarım atlatırız çabucak..
Dr bey size bir diğer sorum da oğlumla ilgili aslında. Geniz eti var şu anda hafif bir soğuk algınlığı geçiriyor. Burnu tıkanıyor ve ağzı açık uyuyor. Tam 10 gündür gecelerimiz kabus gibi geçiyor. Her gece 3-4 kez öksürük nöbeti geçiriyor. Bugün özel dr a gttik augmentin 600 mg 2*1 ve. Actidem 4 ml * 1 verdi. Bu bize çare olur mu? Hiç uykumuz yok bebek te var. Çok zor oluyor. Ayrıca cold mix kullanıyoruz. Topuklarına vicks sürüyorum bazen sırtına göğsüne. Hatmigül ayva yaprağı karanfil hepsini denedik. Çaresizim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Geniz eti, "lenf bezi" olup, enfeksiyonlar sonucu, butun lenf bezleri gibi buyurler, ve enfeksiyonlu devre gecince, diger butun Lenf bezleri gibi kuculurler.
2- Aug..tin600ES; Hic gerekmiyor, ayricada; 20 kilo ustu cocuklara verilir. 3- SAKIN; Actidem'i kullanmayin, ayni Peditus gibi zararlidir, hastalik gogusune iner, 1 hafta sonra da oglunuza, Astim teshisi koyarak sizi abone ederler... Gripler; ortalama: 2-3 hafta surerler, tedavileri yoktur.. Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin... Eski mailleri, makalelerimi iyi okuyun, muhtemelen yeni uyesiniz, cok okumaniz gerekiyor... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Kas 2014 Saat 06:24 |
|
![]() |
|
Çok sağolun. Bu kadar kısa sürede cevaplrınızı almak çok güzel..iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Dr bey tekrar rahatsız ediyorum ama kızımın döküntüleri yüzüne ilerledi. Alnı kulakları her tarafında var şu anda bundan 4-5 gün önce hafifi ateş olmuştu bir gece sürdü popodan 38.6 olmuştu. Calpol ile düşürdük bir daha çıkmadı. 6. Hastalk demiştiniz böyle hafif geçebilir mi? Benim okuduğum hep yüksek ateş diyor. Ya da alerjik bir durumdan kaynaklanıyor olma ihtimali var mı?
|
|
![]() |
|
Bu arada hep 3-5 günde bir kaka yapıyordu son günlerde günde 3 kereye kadar çıktı kakası ve sulu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soyledim ya!!!!!!!! 6.Hastalik geciriyor... Bir tedavi gerekmez. Dokuntu3 gun sonra gecer.
Tabii, birde bu arada cok sicak tuttunuz ise, "Isilik" dokuyor olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|