|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 22:33 |
degerli hocam merhabalar 2yasindaki kizim gun icinde arara kollarini kasiyo.ilk yaptiginda dirseginin ic kismini resmen yara yapti.iki kolunu birden krem surduk gecirdik simdide bi tarafinin resmen iylesmesine izin vermiyor.yara olan kismina parmagini sokuyor.birde genel olarak kollarini kasiyo.herhangibi bir dokuntu yok.bunu neden yapiyo olabilir? bisey yoksa nasil gecirebiliriz?
birde hocam emzigi agzina aldigi anda saciyla oynamaya basliyo ve cok sert bir sekilde sacini cekiyo bu durum sac derine ve saclarina zarar verir mi saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dirsek iclerinde; Atopik dermatit olabilir... Kizarirsa, Ultralan pomat;gunde 2x1 surun.
Sac oynamasi bazi cocuklarda olan bir "aliskanlik" sac olmazsa, baska bir sey(!) bulur. |
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
hocam malesef atopik dermatit varkizimda vucudunun bazi yerlerinde zaman zaman cikiyo yazin sirtinda vardi onlar gecti simdi kollari pullanma olmayinca egzama degildir diye dusundum.peki sayin hocam biz bu egzamanin ortaya cikmasini saglayacak yanlis birsey yapiyor olabilirmyiz? birde saclariyla oynamasi saci icin zararli mi cunku cok cekiyo:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Hayir, Atopik dermatit isi biraz tesadufen olur, birazda ASIRI TEMIZ tutulan cocuklarda olur. Hele; ilk 1 sene; bazi aptal doktorlarin onerileri ile, cocuga; "STERIL" bakti iseniz, Sise sulari ile cocuk yikadi iseniz, sebep budur.
2- Sacina bir zarar yoktur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
dogrusu hocam ben sizi tanidiktan sonra tabiri caizse saldim cayira:) onun oncesindede oyle steril tutmuyordum giysilerini sIk degistiririm bu sebep olabilir mi? giysilerini yikarken deterjan kullaniyorum.birde bu atopik detmatit kendiliginden gecebilir mi?
hocam aklima gelmisken sorayim sizin tavsiye ettiginiz dvit3ampulu ailece ictik fakat kizim tam icemedi kasikta bir miktar kaldigini sonradan gordum malesef deterjan degmis old icinde veremedim. bi sorun olmaz degilmi? Düzenleyen hayatbilgisi - 16 Kas 2014 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii gecer. Siz hic; "atopik dermatit"li eriskin gordunuzmu?? Egzema farkli bir hastaliktir.
1-2 ay sonra, Kiziniza tekrar 1 tam ampul Dvit3 icirin. Corba veya Yogurduna karistirin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
tamam hocam cok cok tesekkur ederim.iyiki varsiniz.saygilar
|
|
![]() |
|
sinan2806 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan2806
hacam saygılar 5 yaşında oglum var bundan yaklaşık2 hafa önce elinde ve ayagında kızamık tarzı benekler oldu akabınde çocuk dıktoruna götürdük doktor bıze al yaka agız hastalıgı dedı 2 tane kren verdı sürün gçer önemlı bışeydegıl dedı ve 3 gün önce çocugun el parmakları ve ayak parmaklarında deri soyulmaları başladı sankı güneş yanıgı tarzında sizce nedir teşekür ederım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|