Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nefes alamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNefes alamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didem_gfr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nefes alamama
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 23:17
Hocsm bundan 3 hafta once kızım (21 aylık) krup oldu. Biz sadece decort yarım ampul iğne yaptırdık. Sonrasında izotonik solusyonla burnunu temizledim. Serum fiz damlattım. Coldmix kullanıyorum. Nadir gece yatmadan once 2 ser damla iliadin ped kullanıyorum. Burun akıntısı olmuyor, sadece ben izotonik solusyonla temizleyince geliyor. Gelen mukus cogunlukla saydam bazen sarı renkte oluyor. En buyuk sorunumuz gece baslıyor. Nefes alamadıgı için cok sık uyanıyor ve fazla uyku alamıyor. Gozlerinin altı mor. Cok uzun surdu.
1. Sinuzit mi oldu hocam? Goz altı morlugu sinuzit i mi isaret ediyor?
2. Enfeksiyon/damarlarda sisme vs mi var?
3. Antibiyotik kullansak gecer mi?

Hocam bir yol gosterin lutfen kızım için çok çok üzülüyorum.

Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119186
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2014 Saat 05:44
1- Sinuzit'i fazla kafaya takmayin, cok onemli degildir, Grip gectikten sonra kendiliginden bile iyilesir. Goz alti morlugu;Sinuzit'e isaret etmez.
2- Enfeksiyon olsa; Yuksek ates, agizda pis koku ve dilde pas olurdu.
3- Gripal olaylar, HICBIR Antibiyotik ile gecmez.
Aynen devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.