|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 22:01 |
sayenizde bir çok konuyu öğrenmiş oldum teşekkürler hocam öncelikle
4,5 aylık 65 cm 6.700 gram kızım var iki haftadır grip yeni geçiyordu ki bugün ki muayenede doktor kulağında biraz iltihap olduğunu söyledi ventolin şurup ve largopen 125 mg verdi iltihap varsa ateşi olması gerekmez mi, antibiyotiği kullanmadan geçmez mi bu durum bilgilendirirseniz çok sevinirim kullanmıyorm antibiyotiği ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Biraz iltihap" olmaz... SALAK SALAK KONUSMASIN...
Sakin: o Antibiyotige ve verdigi ilaclara baslamayin, Kulak iltihabi olsa, cocuk;yeri-gogu yikar... Onun niyeti baska. Eski mailleri okuyun bu tuzaklarin nasil basladigini ogrenirsiniz. Kulak hadisesine bile Ventolin (astim ilaci) verdigine gore kesin, ilac firmasina soz verdigi "kontenjani" dolduramamis, onun telasi icinde. SALAK...4 aylik bir bebege bile Ventolin surup verecek kadar gozu kararmis bir sarlatan. |
|
![]() |
|
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önceki konuları nerdeyse okudum dediklerinizi yapmaya çalışıyorum kulağını da tutuyor ara da ondan yine de fikrinizi almak istedim. çok sağolun hocam. limonlu bal ve fs seruma devam ediyorum aspiratörle çok çekemiyorum o bir sıkıntı yapar mı bi cevabınızda burnun içini ellemeyin demişsiniz tam anlayamadım affınıza sığınırak cevap bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aspiratore hicbir zaman ihtiyac yoktur.. Zaten; burun boslugunun arkasi bostur. Fazla sivi oradan akar gider.
En ufak bir "KULAK" agrisindan supheleneirseniz, SADECE;Iliadin DAMLA, GUNDE:2X2'SER DAMLA BURUN DELIKLERINE DAMLATIN(3 GUN)... Sonrasinda, Serum fiz ile devam edin. |
|
![]() |
|
çok sağolun hocam sağlığınıza duacıyım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir gunu gecmezler... Tabii, asinin yapilis teknikleri ne kadar YANLIS olursa, bu sure daha uzun olabiliyor...
ZIRA: Saglik Bakanligi elemanlarinin; birakin, yaptiklari asinin, PROSPEKTUSUNU, kutusunun USTUNU dahi, okumak gibi bir aliskanliklari YOKTUR... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2014 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
hocam dün farkettim tuttutğu kulağının arkası hafif açılmış ondan da huzursuz olur mu, boynunun altında da bir aydır geçmeyen bir pişiği var ne kullanayım, bir de hocam bir buçuk aylıkken çekilen kalça ultrasyonunda değerleri biraz düşüktü çift bez bağladık gittiğimiz doktor elle muayane edip %99.9 geçmiş ama yine de röntgen çektirin dedi bunun için ne dersiniz, iliadin damla da da iki yaşından küçüklerde kullanılmaz yazıyor başka versiyonu mu var yoksa?
Düzenleyen semihas - 03 Kas 2014 Saat 14:55 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sordugunuz suallerin hepsi, nerede ise her ay sorulan sualler, biraz okuyun.
1- Kulak arkasina; Ultralan pomat (gunde:2x1) surun Boynuna da surebilirsiniz. Terletmeyin ve sik banyo yaptirin. 2- Sakin, Rontgen filan cektirmeyin.. Zaten, elle muayenede farkedilmedi ise, "Kalca cikigi" zaten HIC YOKTU demektir... 3- Iliadin;i cok anlattim... Firma; Pediatrik form icin ayri form cikartmiyor, Eriskin formunu kullaniyor. Lutfen biraz okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|