|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 21:57 |
Kadir hocam merhaba 13 aylık oğlum var bikaç kişi göz kayması var dedi bugün kontrole götürdük doktor 5'er dk.ara ile damla damlattı göz bebeğinin büyümesi içinmiş.Sonra muayene etti göz kayması var dedi ve gözlük verdi eğer kullanmazsa göz tembelliği olur dedi ve kayma dahada ilerler dedi size sormadan gözlüğü almadım bilgilendirmenizi rica ederim iyi akşamlar diliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz...
VEYA; en garantilisi, bir "Dunya Goz Hastanesine" gidin... Bu yasta gozluk ha!! |
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Kadir hocam doktor göz bozukluğuda var demiş ben o arada çocukla ilgileniyordum duymamışım reçete ekte ve eşimin(erkek)7 kardeşler 7sindede göz bozukluğu var bu durum ırsi olabilirmi reçeteyi inceledikten sonra hala dünya göz hastanesi götürün derseniz gideceğiz sizden gelen cavabı bekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
13 aylik bir COCUGA: Gozluk takmayi dusunuyorsaniz, GIDIN...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Kadir hocam bizde gözlük takma meraklısı değiliz,doktorda değiliz ben bu konuda sizden yardım almak istiyorum ama siz gözlük takacaksanız gidin diyorsunuz takılırmı takılmazmı bilemiyorum ama sizde böyle konuşunca şuan arada kalmış durumdayım takmazsak ne olur ilerlermi bilemiyorum sonuçta ciddi bir mesele Yardımınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dunya Goz hastanesine gidin...Ikinci bir fikir alin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Kadir hocam tekrar merhaba söyleminiz üzere tekrar göz doktoruna gittik bize bir damla verdi 3gün damlatılıp 4.gün tekrar kontrole gittik doktor hiç birşey yok dedi.Bebekler doğduklarında 3 numara hipermetrop doğar dedi yaş ilerledikçe bu numara küçülür dedi bizimkinin iki gözüde 1.5 muş büyüdükçe düzelecek dedi.Mesela gözün biri 1.5, biri 4 olur bu durumda diğeri tembelleşmemesi için verilir dedi ama iki gözün numaralarıda aynı birşey yok dedi.Bizde başka bir doktorun gözlük verdiğini söyledik böyle birşey nasıl olur dedik bu çocuğa nasıl gözlük yazmış dedi.
Yine haklı çıktınız başka bir doktora gitmeseydik 1 yaşında çocuğa gözlük taktırmak için uğraşacaktık. TEŞEKKÜRLER... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Var bi bildigim.... Degilmi???
Bu durumda olanlara, ben "Bi sey yok" deyince inanmiyorlar. O yuzden, ikinci bir Goz doktoru en garantili yontem. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|