Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göz kayması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöz kayması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ömer mirza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: göz kayması
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 21:57
Kadir hocam merhaba 13 aylık oğlum var bikaç kişi göz kayması var dedi bugün kontrole götürdük doktor 5'er dk.ara ile damla damlattı göz bebeğinin büyümesi içinmiş.Sonra muayene etti göz kayması var dedi ve gözlük verdi eğer kullanmazsa göz tembelliği olur dedi ve kayma dahada ilerler dedi size sormadan gözlüğü almadım bilgilendirmenizi rica ederim iyi akşamlar diliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2014 Saat 22:28
Resim gonderebilirmisiniz...
VEYA; en garantilisi, bir "Dunya Goz Hastanesine" gidin... Bu yasta gozluk ha!!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 12:30
Kadir hocam doktor göz bozukluğuda var demiş ben o arada çocukla ilgileniyordum duymamışım reçete ekte ve eşimin(erkek)7 kardeşler 7sindede göz bozukluğu var bu durum ırsi olabilirmi reçeteyi inceledikten sonra hala dünya göz hastanesi götürün derseniz gideceğiz sizden gelen cavabı bekliyorum.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 18:59
13 aylik bir COCUGA: Gozluk takmayi dusunuyorsaniz, GIDIN...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 09:16
Kadir hocam bizde gözlük takma meraklısı değiliz,doktorda değiliz ben bu konuda sizden yardım almak istiyorum ama siz gözlük takacaksanız gidin diyorsunuz takılırmı takılmazmı bilemiyorum ama sizde böyle konuşunca şuan arada kalmış durumdayım takmazsak ne olur ilerlermi bilemiyorum sonuçta ciddi bir mesele Yardımınız için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 19:18
Dunya Goz hastanesine gidin...Ikinci bir fikir alin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 13:05
Kadir hocam tekrar merhaba söyleminiz üzere tekrar göz doktoruna gittik bize bir damla verdi 3gün damlatılıp 4.gün tekrar kontrole gittik doktor hiç birşey yok dedi.Bebekler doğduklarında 3 numara hipermetrop doğar dedi yaş ilerledikçe bu numara küçülür dedi bizimkinin iki gözüde 1.5 muş büyüdükçe düzelecek dedi.Mesela gözün biri 1.5, biri 4 olur bu durumda diğeri tembelleşmemesi için verilir dedi ama iki gözün numaralarıda aynı birşey yok dedi.Bizde başka bir doktorun gözlük verdiğini söyledik böyle birşey nasıl olur dedik bu çocuğa nasıl gözlük yazmış dedi.
Yine haklı çıktınız başka bir doktora gitmeseydik 1 yaşında çocuğa gözlük taktırmak için uğraşacaktık.
TEŞEKKÜRLER...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 02:20
Var bi bildigim.... Degilmi???

Bu durumda olanlara, ben "Bi sey yok" deyince inanmiyorlar. O yuzden, ikinci bir Goz doktoru en garantili yontem.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.